Отидете към основна версия

12 305 12

Жена разкри нещо шокиращо, след като си направи ДНК тест

  • хилари зинкс-
  • днк тест-
  • родители-
  • полусестра-
  • сащ

Оказало се, че има полусестра и че мъжът, за когото вярва, че ѝ е баща, всъщност не ѝ е

Снимкa: Shutterstock

Жителка на САЩ преминала ДНК тест и научила неочакваната истина за родителите си. Тя сподели своята история с The Sun, цитиран от БЛИЦ.

Хилари Зинкс разказа в профила си в TikTok, че преди няколко години е дарила своята ДНК за анализ. Преди няколко месеца жена с 20 години по-възрастна от нея се свързала с Хилари, за да ѝ каже, че ДНК-то им е много еднакво. Новата позната помолила Хилари да ѝ помогне да намери биологичните си родители, тъй като тя не знаела нищо за тях.

@hillary.zinks

So this happened this today. ##dna ##dnatest ##ancestry ##MAKEYOURMOVE ##SipIntoSummer

♬ original sound - Grace Groski

Първо установили, че са полусестри. Тогава станала известна самоличността на истинската майка на тази жена. Хилари предположила, че баща ѝ е имал връзка с майката на новооткритата си сестра преди много години. За жалост, той е починал отдавна и двете не са имали възможност да го разпитат.

Хилари говори за това в TikTok, след което беше помолена да направи повече изследвания на ДНК на семейството за телевизионно шоу. Когато каза на майка си за това, тя се паникьоса и след това призна, че мъжът, за когото Хилари вярва, че ѝ е баща, всъщност не ѝ е.

Оказва се, че майка ѝ е изневерявала на съпруга си с братовчед му, който се казва Джери. В резултат на това стана ясно, че именно той е истинският баща както на Хилари, така и на нейната полусестра, която е родена 20 години по-рано от друга жена.

В момента е известно, че Хилари се е съгласила да участва в телевизионното шоу и възнамерява да научи повече за семейната си история.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.

Свързани новини