Отидете към основна версия

15 074 56

Татяна Дончева се сдоби с атрактивен джип

  • татяна дончева-
  • кола-
  • джип-
  • автомобил-
  • нова кола-
  • депутат

Депутатката сама управлява новото си возило и не е потърсила услугите на личен шофьор

Снимка: БГНЕС

Татяна Дончева няма нужда от личен шофьор и сама управлява мощния си джип из столицата.

Депутатката от ИБГНИ не е залитнала по типичните за политиците марки на автомобили като мерцедес и БМВ, а е заложила на модел на китайския автомобилен магнат "Хавал". Джипът на адвокатката е в атрактивен бежово-златист цвят и впечатлява не само с мащабите и луксозния си външен вид, но и с баровски номер от повтарящи се цифри, за който Дончева е заплатила допълнителна такса, когато е регистрирала возилото в КАТ. Цената на джипа е между 50 и 55 хиляди лева в зависимост от екстрите, които собственикът предпочита в колата си.

Сред тях са анатомични седалки, камера за лесно паркиране, стоманена защита на купето, която дори при преобръщане на автомобила, го запазва цял. Цената на колата не е никак малка, но е смешна в сравнение с цените на автомобилите, които шофират нейни колеги. За сравнение - лимузината фолксваген на дясната ръка на Слави Трифонов - Тошко Йорданов, е над 70 бона, а на паркинга край парламента могат да бъдат видени коли и за над 200 хиляди лева, пише "Ретро".


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 34 гласа.

Свързани новини