Отидете към основна версия

9 826 15

Михаела Филева показа новото си гадже (СНИМКА)

  • михаела филева-
  • ново гадже

Певицата за първи път споделя толкова интимен кадър

Михаела Филева винаги е страняла от публичност на личния си живот. Звездата от лейбъла на Графа залага на глас и творчество, никога нищо не разкрива за интимния си свят.

Няколко кадъра я издадоха, че има връзка с момче на нейната възраст. Това се случва малко след раздялата ѝ с нейния колега Павел. Приятелят ѝ се казва Стефан Радов и не е популярно лице. Но този път Михаела реши да сподели доста интимен кадър, който разкрива всичко.

Снимката е направена в близък план, но си личи, че двамата са голи и на плаж. Кадърът е толкова романтичен, че спокойно може да се ползва за корица на някой роман, пише Шоу блиц.

А Михаела е написала под снимката: "El alma es hija del amor", което преведено от испански значи - "Душата е дъщеря на любовта".

Красивата певица е сгодена за Стефан и запознати издават, че двамата вече мислят за дата на сватбата. Далеч от мисълта, обаче, че ще правят сеир за хората и че ще канят много хора и медии. Мечтаят си за малка бутикова сватба, дори имало идея да я направят на някое екзотично местенце извън границите на България.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.

Свързани новини