Отидете към основна версия

8 161 14

Най-токсичните зодиакални знаци сред мъжете

  • токсични-
  • зодии-
  • мъже

Това са Овен, Телец, Дева и Риби

Снимкa: Shutterstock

Има хора, които независимо колко усилено твърдят, че са ваши приятели, също така могат да бъдат и безкрайно манипулативни и вредни. И дори представата за любов е изкривена и пречупена през тяхната призма. В зодиака и при мъжете, това са определени зодии. Вижте кои.

Овен

Изключително самовлюбен и егоистичен, Овенът може да ви докара до откровена депресия и да съсипе не само връзката ви, но и здравето ви. Особено когато става въпрос за спор, независимо дали осъзнава, че е сгрешил и не е прав, той ще продължи да спори и да извърта нещата в своя полза.

Телец

Изключително токсичен заради три основни неща - грешната му преценка и изкривените за своя изгода виждания за света. За него скъперничеството е икономия, досадния си инат вижда като твърдост на характера, а отвратителния песимизъм, като реалистичен поглед.

Дева

Това са мъже, които са ужасяващи педанти и могат да ви побъркат с всичките си дребнави забележки и коментари за външния ви вид, вида на дома ви, навиците ви и изобщо всяко нещо, което по-скоро би излязло от устата на... майка ви.

Риби

Нерешителни, плахи и без всякакви навици на самостоятелност, вие ще се превърнете в едни майки орлици на тези непораснали деца, които продължават да живеят в техния си свят някъде в облаците, пише Actualno.com.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.

Свързани новини