Отидете към основна версия

21 754 49

Участничка във "Фермата" изпадна в дива истерия, кара се с лекари

  • фермата-
  • риалити-
  • риалити шоу-
  • лекари-
  • болница

Деси пожела да постъпи в специална клиника и да ѝ направят ЯМР

В жестока истерия изпадна една от участничките във "Фермата", след като се наложи да носи тежка, препълнена мешка. Защитничката на животни и бивша тв репортерка реши, че тежестта е нанесла жестоки травми гърба ѝ и дори нахока лекаря на продукцията д-р Стойков, който се опита да я успокои, предава Шоу Блиц.

„След два часа отивам директно в болница!“, отсече разстроената Деси и поиска да ѝ направят ядрено-магнитен резонанс в Правителствена болница или в някоя американска клиника, защото не вярва нито на мнението на д-р Стойков, нито на българското здравеопазване. След като обаче разбра, че трябва сама да плати изследването в избраните от нея лечебни заведения, Деси се съгласи да я закарат в друг медицински център.

Драмата с Деси настана, след като беше избрана за ратай и беше помолена да вземе в обора мешка само с най-необходимото. Въпреки предупрежденията тя натъпка свръхбагаж и така престъпи правилата. В резултат, от продукцията я задължиха да носи огромната си чанта на всяка крачка из стопанството.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 24 гласа.

Свързани новини