Отидете към основна версия

10 704 42

Мариана Попова пак изригна, този път за детските градини

  • мариана попова-
  • коронавирус-
  • детска градина-
  • възмущение

След като се разболя от COVID-19, певицата обвини претъпканите концертни зали и стадионите

Мариана Попова все още не може да се примири с безредиците в нашата страна, отнасящи се до коронавируса и неговото разпространение. Според певицата, няма ефективни и действащи мерки у нас и това води до увеличаването на броя на заразените и хоспитализирани в болниците, пише Шоу Блиц.

Преди няколко седмици самата тя се разболя, както и малката ѝ дъщеря, а Попова обвини претъпканите концертни зали и в частност Лили Иванова, както и двата ни големи футболни отбора Левски и ЦСКА, заради които хората се тъпчат по стадионите. Сега Мариана отново изрази възмущението си по темата, но този път под обстрела ѝ попаднаха детските градини.

"Наздраве! В очакване на голямата ваканция! Наздраве на всички, които си мълчат и на всички, които удобно подминават истината а тя, както винаги си проправя пътя през всичко! В една детска градина по последни данни има останали 6 деца и 2 възпитателки. Наздраве", пише Мариана Попова.

Тя много внимава по какъв начин поднася мнението си в социалните мрежи, тъй като последният ѝ пост не бе посрещнат особено ласкаво и певицата отнесе сериозен хейт. Въпреки всичко, Мариана не се е ваксинирала и няма намерение да го направи в близко бъдеще. Не и след като вече изкара вируса, а много имунолози съветват преболедувалите да не бързат с ваксинацията.

Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 18 гласа.

Свързани новини