Отидете към основна версия

23 802 23

Гаф: Синоптичка водеше прогнозата, когато зад нея тръгна порно (ВИДЕО)

  • синоптичка-
  • гаф-
  • порно-
  • порно клип-
  • прогноза за времето

Водещата на прогнозата дори не подозираше какво се случва зад гърба ѝ

Екип на телевизионния канал KREM2 във Вашингтон, САЩ попаднаха в конфузна ситуация, поради която могат да получат значителна глоба.

Водещата на новините, както по принцип протича новинарската емисия, представи метеороложката Мишел Бос, която трябваше да говори за прогнозата за времето. Момичето разстрои публиката, като каза, че хубавото време ще продължи известно време, но не за дълго.

Никой обаче не обърна внимание на думите ѝ, пише Lad Bible.

Причината за тази разсеяност беше порно клип, който вървеше зад гърба на Мишел. Момичето явно не бе наясно с драмата, която се разиграва по време на вечерното предаване. Колегите ѝ обаче забелязаха грешката и бързо показаха на голям екран картата на САЩ. Порно с голо момиче, което разкрива интимните си части, беше излъчено за около 10 секунди. Това предизвика немалък скандал.

В редакцията започнаха да се обаждат възмутени зрители, гледали не по свое желание клипа за възрастни в ефир. Представители на телевизионната компания се извиниха за този гаф и увериха, че това няма да се повтори. Те работят усилено с полицията, която изяснява случилото се. Освен това KREM2 може да получи голяма глоба за показване на порнография на непълнолетни, които по това време може да са били близо до телевизора.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 44 гласа.

Свързани новини