Отидете към основна версия

3 001 10

Паранормално явление. Салма Хайек гони призраци от дома си

  • салма хайек-
  • призраци-
  • медиум-
  • паранормални явления

Актрисата потърсила помощ от медиум

Снимка: Shutterstock

Американската актриса от мексикански произход Салма Хайек разказала в шоуто на Елън Дедженерис как се е опитвала да гони привидения от дома си, пише Daily Mail. 55-годишната знаменитост отбелязала, че не се е сблъсквала лично с паранормални явления, но нейни близки и прислугата в лондонския ѝ дом имали срещи с призраци. Те се оплакали от самопроизволно включване и изключване на осветлението и свирене на пиано. Дъщерята на Хайек също споделила, че е видяла призрак.

„Успокоих близките си и им казах, че ще доведа някого. Дори да не е истина, поне ще им стане по-спокойно от мисълта, че всичко е свършило“, разказала актрисата. Тя подчертала, че пристигналият специалист по паранормални явления още повече уплашил обитателите на къщата, като заявил, че преброил около 20 привидения. Медиумът добавил, че един от призраците – дух на монахиня – не желае да напусне къщата. „Той настояваше, че от тази монахиня излиза добра енергия и тя ще остане“, продължила Хайек.

По-рано Салма Хайек сподели за своя провал на кастинга за филма „Матрицата“. Актрисата, която претендирала за ролята на Тринити, си спомнила как по време на пробите ѝ казали, че трябва да бяга, а тя отказала. „Къде? Аз дори не мога да се разходя из стаята, без да се задъхам“, пошегувала се Хайек.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини