Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 15:47 2 980 10

Паранормално явление. Салма Хайек гони призраци от дома си

  • салма хайек-
  • призраци-
  • медиум-
  • паранормални явления

Актрисата потърсила помощ от медиум

Паранормално явление. Салма Хайек гони призраци от дома си - 1
Снимка: Shutterstock

Американската актриса от мексикански произход Салма Хайек разказала в шоуто на Елън Дедженерис как се е опитвала да гони привидения от дома си, пише Daily Mail. 55-годишната знаменитост отбелязала, че не се е сблъсквала лично с паранормални явления, но нейни близки и прислугата в лондонския ѝ дом имали срещи с призраци. Те се оплакали от самопроизволно включване и изключване на осветлението и свирене на пиано. Дъщерята на Хайек също споделила, че е видяла призрак.

„Успокоих близките си и им казах, че ще доведа някого. Дори да не е истина, поне ще им стане по-спокойно от мисълта, че всичко е свършило“, разказала актрисата. Тя подчертала, че пристигналият специалист по паранормални явления още повече уплашил обитателите на къщата, като заявил, че преброил около 20 привидения. Медиумът добавил, че един от призраците – дух на монахиня – не желае да напусне къщата. „Той настояваше, че от тази монахиня излиза добра енергия и тя ще остане“, продължила Хайек.

По-рано Салма Хайек сподели за своя провал на кастинга за филма „Матрицата“. Актрисата, която претендирала за ролята на Тринити, си спомнила как по време на пробите ѝ казали, че трябва да бяга, а тя отказала. „Къде? Аз дори не мога да се разходя из стаята, без да се задъхам“, пошегувала се Хайек.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😄😄😄😄😄😄

    8 2 Отговор
    Местиме ли ?
  • 2 дедо ми

    13 3 Отговор
    А някой твърди, че коката била лека дрога и не оказвала трайно въздействие върху мозъка.
  • 3 Баба

    4 4 Отговор
    Така е с годините , в дома и , призраците все повече ще преобладават пред хората .
  • 4 ПиПи

    9 2 Отговор
    „Къде? Аз дори не мога да се разходя из стаята, без да се задъхам“, пошегувала се Хайек. ПРАВА Е САЛМА. БЮСТЪТ Й Е ДОСТА ГОЛЯМ. Тя сама го призна.
  • 5 Пацо

    6 3 Отговор
    Да се обади и ще и реша проблемите е така за без пари.
  • 6 дзверо

    4 3 Отговор
    Искам да съм призрак в къщата на наборката...........
  • 7 Хапталинът Пинокио

    2 1 Отговор
    Призраците правят бели и магии...!
  • 8 Ромул

    0 2 Отговор
    Абе...ако ще и цяла армия от привидения, призраци, духове и таласъми да има в къщата й, ако ми се отдаде шанс и възможност-бих я тръшнал на леглото в спалнята й и бих й показал и дал моя жезъл, с който да си играе и да си въобразява, че може да изгони тези...натрапници. Да го лигави, мачка, усуква, ближе, ла.па и да му се моли да влезе в тъмната и влажна пещера. После на пода, на плота в кухнята, в банята под душа.
  • 9 Историк

    0 4 Отговор
    Пак глупости,ве чувате ли се какво пишете..Салма Хайек не е от мексикански а от турски произход,мале мале...ерудити..
  • 10 tools.eti.pw

    2 1 Отговор
    убаа подка