Отидете към основна версия

15 557 14

Елизабет от "Игри на волята" се появи в чалга клип (ВИДЕО)

  • елизабет-
  • игри на волята-
  • чалга клип

В клипа тя е себе си и влиза в любимата си роля - на спортист. 

Миньончето Елизабет от "Игри на волята" отдавна мечтае за слава и след като не ѝ провървя в спортната кариера, реши да трупа дивиденти от участието си в чалга клип.

Гимнастичката Елизабет Василева отпадна от формата и отиде на "острова на Отшелника", където успя да пребори Мартин и да се завърне отново като равноправен член в едно от племената.

За голяма изненада на почитателите на блондинката, тя се появи в чалга видеоклип, пише show.blitz.bg. Малката Елизабет се е навила да се снима, тъй като в сценария не се изисквало да показва прелести и да се кълчи като долнопробна таньорка. В клипа тя е себе си и влиза в любимата си роля - на спортист.

Елизабет се е снимала в клипа "Удряй" на певеца Лазар, чиято премиера беше в началото на юли. Много фенове я разпознаха в клипа и останаха шокирани.

В началото на формата Елизабет бе сочена за един от фаворитите на зрителите, но в последните седмици си показа "рогата" и се превърна в един от най-мразените участници, наред с Паулина. В социалните мрежи я определят като ''злобна", "завистлива" и "алчна".

Малката е доста силна и въпреки недоволството на зрителите има всички шансове да бъде първата жена, която печели "Игри на волята".

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 25 гласа.

Свързани новини