Отидете към основна версия

5 898 9

"Мис България 2011" в гореща арабска приказка (СНИМКИ)

  • мис българия 2011-
  • дубай-
  • ваканция-
  • семейство-
  • ваня пенева

Моделът Ваня Пенева е на почивка в Дубай със семейството си

Носителката на титлата "Мис България" 2011 година замина на топла и слънчева почивка. В момента брюнетката, която преди десетилетие представи страната ни на конкурса "Мис Свят" в Лондон, като тогава оглави онлайн гласуването за най-красива жена на планетата с над 40% от вота, макар в крайна сметка не спечели надпреварата, е на почивка в Близкия Изток. От известно време насам тя споделя в личния си Инстаграм профил горещи кадри от престоя си в Обединените арабски емирства, пише сайтът Life.dir.bg.

Преди три дни Пенева показа, че с партньора си са посетили и недалечния Абу Даби, превърнал се в снимачна площадка на втората пълнометражна част на холивудската продукция "Сексът и градът". Там те са отскочили до легендарната джамия "Шейх Зайед", чийто впечатляващ вид оставя посетилите я туристи без дъх. От поста ѝ в платформата обаче става ясно, че противоепидемичните мерки в емирствата все още са строги и налагат използването на защитни маски дори и на публични места.

Радвайки мъжката част на своите фенове, Ваня често споделя и кадри, на които е облечена в бански костюми, разкриващи стегнатата ѝ фигура. По всичко личи, че тя си е върнала стройния силует едва седем месеца след появата на нейната наследница.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.

Свързани новини