Отидете към основна версия

15 383 22

Бременна ли е Камелия?

  • камелия-
  • бременна

Камелия открито заяви, че вече ѝ се повръща от медийните спекулации с нейна евентуална бременност

Снимка: Instagram

В социалните мрежи се появиха снимки на фолк звездата Камелия, на които ясно личи, че има коремче. Фенове започнаха да ѝ честитят бременността и да се обзалагат от какъв пол ще бъде бебето на 50-годишната звезда.

Всеизвестен факт е, че зад гърба си "огън момичето" има няколко спонтанни аборта. Пред наш репортер русата сексбомба е споделяла, че има сериозен проблем и не може да износи плода, което е причина да няма деца.

Камелия открито заяви, че вече ѝ се повръща от медийните спекулации с нейна евентуална бременност. Вече 20 години е на музикалната сцена и по няколко пъти на година медиите я забременяват.

Изпълнителката на "Луда по тебе" реши този път да отвърне на хейтърите и лъжливите новини. Певицата направи няколко сторита в Инстаграм, където показа в каква перфектна форма е в момента и че няма следа от коремче, което категорично се вижда на нейни снимки от последното ѝ участие.

Твърде е вероятно Камелия да е похапнала повече преди да излезе на сцената в клуба, където фотографи са акцентирали върху закръглената ѝ коремна област. Други път предполагат, че в този момент Камелия е била в цикъл и това е довело до подуване на корема и подозрения в бременност, пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 14 гласа.

Свързани новини