Отидете към основна версия

7 440 28

Проф. Кантарджиев жени сина си за красива лекарка (СНИМКА)

  • тодор кантарджиев-
  • сватба-
  • син-
  • лекар-
  • булка

Весел Кантарджиев следва примера на баща си и също е лекар

Пенсионираният шеф на Центъра за заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев, когото Столичната община взе на работа, се стяга за радостно събитие, което даже пандемията не може да помрачи, пише struma.bg.

През следващата година мустакатият капацитет ще почерпи за сватба, а младоженци ще бъдат синът му Весел и половинката му Илиана. Двамата вече имат син, а бъдещата булка е в трескава подготовка за голямото събитие. Тя вече сподели в социалните мрежи, че се е впуснала в търсене на булчинска рокля. Илиана бе засечена на обиколка в бутик за официални тоалети, но не издаде на какъв модел рокля се е спряла.

В тайна се пази и датата на предстоящото събитие, като най-вероятно младите са избрали да се вземат през лятото догодина. В края на този ноември пък първородният внук на проф. Кантарджиев, който носи името му, ще навърши годинка. Синът на професора Весел е лекар с безупречна репутация, снахата също е уважавана в лекарската гилдия.

Доктор Илиана Георгиева е завършила Медицинския университет в София и гради успешна кариера. С Весел са заедно от няколко години.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 17 гласа.

Свързани новини