Отидете към основна версия

3 898 13

9 комплимента за мъже

  • мъже-
  • комплимент-
  • комплименти-
  • ласкателство

Мъжете обичат да се смятат за супергерои

Снимка: shutterstock

Повечето хора смятат, че само жените обичат да получават комплименти. Това обаче не е така! Какви хубави думи може да кажете на любимия си мъж, за да разтопите сърцето му? В тази статия ще ви представим няколко завладяващи фрази, които ще ви помогнат да се доближите до вашата сродна душа.

"Миришеш много приятно"

Кажете му колко добре ухае, това със сигурност ще го накара да се почувства по-добре. Нека знае колко ви харесва миризмата на парфюма му или още по-добре - миризмата на тялото му.

"С теб се чувствам защитена"

Мъжете обичат да се смятат за супергерои. Кажете му, че той е най-силният в света и винаги се чувствате защитени до него. Това ще подсили самочувствието му.

"Ти перфектно решаваш ежедневните проблеми"

Когато вашият любим човек замени водопроводната инсталация в кухнята, боядиса стената или дори смени крушката, не забравяйте да му благодарите за това. И никога не пропускайте да му напомните колко незаменим е той.

"Бил ли си на фитнес? Изглеждаш страхотно!"

Дори и вашият мъж изобщо да не е бил в залата, той все пак ще се радва да чуе комплимент за фигурата си.

"Имаш страхотен вкус"

Повечето мъже не знаят как да се обличат, за да изглеждат добре. Ако имате късмет и вашият партньор има наистина страхотен моден вкус, тогава не забравяйте да му напомните за това.

"Имаш добра работа"

Много хора не харесват работата си. Фактът, че тя заема много от времето им разстройва мъжете. Но ако му кажете, че и вие мечтаете да сте на подобна позиция, ще му бъде по-лесно.

"Знаеш как да ме накараш да се разсмея"

Чудесното чувство за хумор е ключът към силната връзка. Не забравяйте да намекнете на любимия си за това и да се смеете на следващата му шега. Ще му стане изключително приятно.

"Имаш красиви устни, искам да ги целуна"

Мъжете обикновено са срамежливи и понякога се стесняват, когато чуят комплименти от жена. Но тази фраза ще му подейства много добре - в края на краищата страстната ви целувка ще го разтопи.

"Възхищавам ти се"

Казвайки му такава фраза, със сигурност ще направите мъжа си много щастлив. В крайна сметка, главното за него е да знае, че имате нужда от него и обичате смелата му личност.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.

Свързани новини