Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 18:28 3 889 13

9 комплимента за мъже

  • мъже-
  • комплимент-
  • комплименти-
  • ласкателство

Мъжете обичат да се смятат за супергерои

9 комплимента за мъже - 1
Снимка: shutterstock

Повечето хора смятат, че само жените обичат да получават комплименти. Това обаче не е така! Какви хубави думи може да кажете на любимия си мъж, за да разтопите сърцето му? В тази статия ще ви представим няколко завладяващи фрази, които ще ви помогнат да се доближите до вашата сродна душа.

"Миришеш много приятно"

Кажете му колко добре ухае, това със сигурност ще го накара да се почувства по-добре. Нека знае колко ви харесва миризмата на парфюма му или още по-добре - миризмата на тялото му.

"С теб се чувствам защитена"

Мъжете обичат да се смятат за супергерои. Кажете му, че той е най-силният в света и винаги се чувствате защитени до него. Това ще подсили самочувствието му.

"Ти перфектно решаваш ежедневните проблеми"

Когато вашият любим човек замени водопроводната инсталация в кухнята, боядиса стената или дори смени крушката, не забравяйте да му благодарите за това. И никога не пропускайте да му напомните колко незаменим е той.

"Бил ли си на фитнес? Изглеждаш страхотно!"

Дори и вашият мъж изобщо да не е бил в залата, той все пак ще се радва да чуе комплимент за фигурата си.

"Имаш страхотен вкус"

Повечето мъже не знаят как да се обличат, за да изглеждат добре. Ако имате късмет и вашият партньор има наистина страхотен моден вкус, тогава не забравяйте да му напомните за това.

"Имаш добра работа"

Много хора не харесват работата си. Фактът, че тя заема много от времето им разстройва мъжете. Но ако му кажете, че и вие мечтаете да сте на подобна позиция, ще му бъде по-лесно.

"Знаеш как да ме накараш да се разсмея"

Чудесното чувство за хумор е ключът към силната връзка. Не забравяйте да намекнете на любимия си за това и да се смеете на следващата му шега. Ще му стане изключително приятно.

"Имаш красиви устни, искам да ги целуна"

Мъжете обикновено са срамежливи и понякога се стесняват, когато чуят комплименти от жена. Но тази фраза ще му подейства много добре - в края на краищата страстната ви целувка ще го разтопи.

"Възхищавам ти се"

Казвайки му такава фраза, със сигурност ще направите мъжа си много щастлив. В крайна сметка, главното за него е да знае, че имате нужда от него и обичате смелата му личност.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6969

    20 2 Отговор
    "Миришеш много приятно" - каза Иванка на своя съпруг Гошо, който се бе изкъпал преди 6 дни и току що вечеря свинско със зеле и чесън. 😂
  • 2 Раданч Татлъту

    9 1 Отговор
    Ама, тва кво е?Мъж прави комплимент на друг мъж?🙉🤡🥳👍
  • 3 лоша

    17 2 Отговор
    Като за мъжка кифла стават!
  • 4 Баба, яга

    7 7 Отговор
    Това, го казвам, ежедневно на съседа, оти е,, изтъркан,, кат ,, изтривалка,, обаче е млат...!
  • 5 Хасан

    10 2 Отговор
    на моя Абдул всеки път му шепна : Аууу, колко ти е голям, направо ме разцепи на две!
  • 6 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    10 1 Отговор
    На мен съпругата ми ми казва че съм прекалено романтичен което е супер комплимент. Но повече ми харесва когато братовчет ми в чиито магазин работя ми казва че съм як като бик и почти толкова умен което е признание и за моята сила и за интелекта ми. Съпругата ми не ми е казвала това но съм сигурен че си го мисли.

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 7 ПЕНЦИОНЕР

    1 1 Отговор
    ..... АС ПАК КАТ МЛАД МИСЛЕХ ЧЕ СА ИСКРЕНИ КАТ МИ ГИ КАЗВАХА ... ДА ГИ И....А ТЕС ГОТИНИ ЖИНИ... ХЕ ХЕ... ТАРИКАААТКИ
  • 8 малката булка

    7 0 Отговор
    На моя казанлъшкия как да му кажа тактично, че е тъпо парче?

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 😈😈😈😈

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Значи ти харесва да те наричат тъпанар . Това значи че си силен като бик и почти толкова умен . Говедата са тъпи животни . А вие се радвате на , че ви наричат тъпанар . Толкичова си унтелегентен , че се радваш на подигравки.

    Коментиран от #13

  • 11 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    То слушане на чалга и гледане на сериали си останал без мозък . Щом се радваш на бъзици. Тава за бикът е подигравка към вас .И щом женати мисли същото си много, зле с мисленето и интелекта.А интелктвже малко липсващ при вас .Щом се радваш на подигравки.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.