Отидете към основна версия

3 509 15

Миранда от "Сексът и градът" си пада по жени (ВИДЕО)

  • синтия никсън-
  • сексът и градът-
  • гей

Героинята на Синтия Никсън вероятно ще бъде гей в новите серии на сериала

Снимка: Shutterstock

Героинята на Синтия Никсън - Миранда, вероятно ще бъде гей в новите серии на „Сексът и градът“. В това са убедени феновете след излизането на нов трейлър за филма. Тийзърът не е дълъг, но в него почитателите на култовия сериал откриват знаци, че героинята на Синтия Никсън – Миранда, ще има обратни наклонности. Те съдят за това по отношенията ѝ с нови персонажи във филма, показани в трейлъра, които определено са гей.

Звездата от „Сексът и градът“ е с нетрадиционна сексуална ориентация и в реалния живот. Тя е женена за Кристин Маринони, с която са заедно от 16 години. Двете обявяват годежа си през 2009 г., а минават под венчилото на церемония в Ню Йорк през 2012 г. Маринони ражда общия им син Макс Елингтън Никсън-Маринони през февруари 2011 г. Никсън има още две деца от връзката ѝ с фотографа Дани Моузес, преди да срещне Маринони.

Прoдължeниeтo нa култoвия ceриaл "Ceкcът и грaдът" (c oригинaлнo зaглaвиe „Прocтo eй тaкa – нoвa глaвa oт '"Ceкcът и грaдът“) щe ce излъчи зa пръв път в Бългaрия зaeднo cъc cвeтoвнaтa прeмиeрa на 9 декември.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.

Свързани новини