Отидете към основна версия

15 399 13

Николета Лозанова напуска Къртицата?

  • николета лозанова-
  • къртицата-
  • базата-
  • изпитание-
  • риалити-
  • шоу

Драмите в базата на Къртицата продължават. Участниците се провалиха в поредното изпитание, пред което трябваше да се изправят, а Николета Лозанова е на път да напусне предаването по собствено желание.

Групата се изправи пред поредната тежка задача в "Нощта на Къртицата "- в продължение на два часа те трябваше да държат копия, върху които бе поставена тежка конструкция във формата на полумесец. Участниците бяха разделени в два отбора - на известни и неизвестни.

Отборите започнаха Предизвикателството "Полумесец" със серия от нарушения, след които Николета и Емануела бяха дисквалифицирани. Макар и с човек повече, отборът на звездните Участници не издържа тежестта. По този начин Групата се провали и се прости с 5 хил. лв., които отидоха в разрастващия се бюджет на Къртицата.

Звездите си спечелиха остри коментари от Отбора на гражданската квота. Любо директно обвини Азис, който отново възнегодува срещу тежките физически усилия, които направиха Предизвикателството непосилно за него и останалите звезди.
Провалът на Предизвикателството "Полумесец" сериозно ядоса Жени Калканджиева. След като се прибра в Стаята за Изолация при ромското семейство, Жени побърза да сподели с тях впечатленията си.

Бившата миска призна, че е имало хора, които не са дали всичко от себе си. Това провокира Марин да заподозре, че Къртицата е човек от звездния отбор. Той посочи Гибона, когото смята за изключително силен играч.

Николета Лозанова възнамерява да напусне Къртицата. Това стана ясно от послание, поместено в  Дневника й. В него тя признава, че иска да напусне Базата, за да се върне при семейството си. Тя е категорична, че призванието й е да бъде съпруга и майка.

"Не ме блазни наградата. Време е да бъда щастлива! Ако искате слава - тук е мястото, пари - също.", това е част от изповедта на Николета.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини