Last news in Fakti

9 Април, 2013 13:36 15 386 13

Николета Лозанова напуска Къртицата?

  • николета лозанова-
  • къртицата-
  • базата-
  • изпитание-
  • риалити-
  • шоу

Драмите в базата на Къртицата продължават. Участниците се провалиха в поредното изпитание, пред което трябваше да се изправят, а Николета Лозанова е на път да напусне предаването по собствено желание.

Групата се изправи пред поредната тежка задача в "Нощта на Къртицата "- в продължение на два часа те трябваше да държат копия, върху които бе поставена тежка конструкция във формата на полумесец. Участниците бяха разделени в два отбора - на известни и неизвестни.

Отборите започнаха Предизвикателството "Полумесец" със серия от нарушения, след които Николета и Емануела бяха дисквалифицирани. Макар и с човек повече, отборът на звездните Участници не издържа тежестта. По този начин Групата се провали и се прости с 5 хил. лв., които отидоха в разрастващия се бюджет на Къртицата.

Звездите си спечелиха остри коментари от Отбора на гражданската квота. Любо директно обвини Азис, който отново възнегодува срещу тежките физически усилия, които направиха Предизвикателството непосилно за него и останалите звезди.
Провалът на Предизвикателството "Полумесец" сериозно ядоса Жени Калканджиева. След като се прибра в Стаята за Изолация при ромското семейство, Жени побърза да сподели с тях впечатленията си.

Бившата миска призна, че е имало хора, които не са дали всичко от себе си. Това провокира Марин да заподозре, че Къртицата е човек от звездния отбор. Той посочи Гибона, когото смята за изключително силен играч.

Николета Лозанова възнамерява да напусне Къртицата. Това стана ясно от послание, поместено в  Дневника й. В него тя признава, че иска да напусне Базата, за да се върне при семейството си. Тя е категорична, че призванието й е да бъде съпруга и майка.

"Не ме блазни наградата. Време е да бъда щастлива! Ако искате слава - тук е мястото, пари - също.", това е част от изповедта на Николета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 недоумяващ

    1 0 Отговор
    Чак сега ли видя какво ти е призванието? Като не те е блазнела наградата или каквото и да е, какво правиш вътре? Някой да не те е завел насила? Да, ама ние звездите обичаме да сме постоянно на екран, нали? Ама като видят "дебелия" и тогава се сещат, че били майки, бащи, баби и т.н. Дано неустойката е такава, яе друг път да мисли преди да се съгласява. Ще има още такива "звезди" като нея дето ще окапят.

    Коментиран от #7

  • 2 ГЛУПЧО

    0 1 Отговор
    КАК НЯМА ДА Я НАПУСНЕ --- ТАЯ ПРОСТОТИЯ ,, КЪРТИЦАТА,,
    -- ЗАЩО ДА Я УНИЖАВАТ ВСЕКИ ДЕН С - ПРОСТОТИИ ???/
  • 3 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    ТО ТАЯ ИЗМИСЛИЦА ДЕТО Е КОПИРАНА КАТО С ГЛАСА НА БЪЛГАРИЯ ПО-ГОЛЕМИ ГЛУПОСТИ НАДАЛИ ИМА ТЕ НАЩЕ ЕДНО НЕЩО НЕМОГАТ ДА ИЗМИСЛЯТ ТЕХНО СИ И ДАНЕ ГОВОРИМ ЗА ЖУРИТАТА КАТО ГИ НАСЛАГАТ ЕДНИ ЛУМПЕНИ КАТО ГЛОРИЯ,СЛАВИ,ВИКИ, И ЕДНИ ТАМ ДЕТО НЕМОГАТ ДА ПЕЯТ А ДА РАЗБИРАТ ОТ МУЗИКА ЕДВАЛИ
  • 4 дедо Либен

    1 1 Отговор
    Ооох, и тая е от тия дето х.. хващат - работа не хващат!
    Та, хич да не ми се прави на .. светица! :)
  • 5 ...........

    1 0 Отговор
    Циганинът в предаването може поне да я опъне на изпроводяк.
  • 6 3 в 1

    1 0 Отговор
    Мноооо важно. Една к..ва по малко
  • 7 3 в 1

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "недоумяващ":

    Че тая смешница пък каква звезда е ???
    С какво е известна с редовните шпагати, които прави над разни органи на хора с пари ли ???
    То тогава повечето жени са звезди.
    Аре стига вече, че вного време и отделихме на тая.
  • 8 Валери Божинов

    1 0 Отговор
    Николета на х.. да ми се премета..
  • 9 светослав филипов

    0 0 Отговор
    Е и. Много важно.
  • 10 Б.Попов

    1 0 Отговор
    До кога по телевизиите само простотии ?
  • 11 Руми

    0 1 Отговор
    Николета е наиготената от всички.
  • 12 Нищо ново

    0 0 Отговор
    Медиите занимават ощественото съзнание с простотии.Избягвайки социално икономическите проблеми, те инвестират в продукции, които нямат нищо общо с проблемите на обществото. Пагубно за съзнанието е да гледаш часове наред група "мислители" седнали удобно да анализират дествията и бездействията на група карикатури.Съществува убеждението че зрителят можел да избира?Я се замислете!Колкото и да цъкаш с дистанционното, все същата боза, манипулирани новини и коментари.Медиите като основната"трансмисия" към мозъка на хората изпълняват задачите си перфектно, превръщайки хората в малоумни консуматори.
  • 13 nbb

    0 0 Отговор
    Гледането на простотии опростачва. Изборът е ваш. Моя съм го направил . Даже не знам какво предаване е това.