Отидете към основна версия

45 033 59

Жаси от "Сделка или не" не прилича на себе си (СНИМКИ)

  • жасмина тошкова-
  • блондинка-
  • пластични операции-
  • корекции

Блондинката се е подложила на редица интервенции за разкрасяване

Помните ли Жасмина Тошкова от "Сделка или не"? Сладката блондинка, която асистираше на водещия Румен Луканов, изчезна от публичното пространство, след като спряха предаването, а с това и възможността ѝ да се показва на малкия екран. Начинът, по който изглежда днес Жаси обаче, не само ще ви изуми, но и ще ви същиса.

Амбициозната блондинка никога не е крила, че е фен на пластичните интервенции - и както добре се вижда - това е първото, което се вижда от актуалните ѝ кадри.

Жаси се е подложила на редица интервенции за разкрасяване, както и изцяло е ремонтирала усмивката си. С една дума - вече не прилича на себе си.

Жасмина се омъжи за милионера Ариф Маджид, който държи лиценза за KFC и роди от сириеца 3 деца. През 2014-та се появи и първият им наследник - син, кръстен на дядото Заки. Малко след това Тошкова отново забременя, но този път с момиче.

Пред 2015-та бившата асистентка на Румен Луканов пак стана майка на момиченце. Семейство Маджид живеят в огромен палат в полите на Витоша. Тошкова претърпя пълна промяна именно след срещата си с Ариф. Тя има силикон в бюста, сочни устни, двойни на тези, които имаше по рождение, „пипнати” скули, нови зъби, брадичка, дръпнати очи, доста филъри и ботокс, пише "Уикенд".

Блондинката е пристрастена към фитнеса и не минава ден, през който да не изкара поне два часа в залата, издават запознати. Освен към спорта, съпругата на богаташа вече е вманиачена и към корекциите.

"Може би така се опитва да задържи вниманието на Ариф, който приятелите наричат Хари. Не е тайна, че той както повечето араби, обича да поглежда и извън брачното ложе”, коментират злъчно от обкръжението на моделката, която сега се изявява като инфлуенсърка и бизнесдама.

Преди няколко години се заговори за изневерите на Маджид, които Жаси спипала на калъп с други жени, цели 3 пъти, но решила да търпи и да си затваря очите в името на общото благо. Двамата са заедно от 7-8 години и докато сириецът я държал доста изкъсо и ограничил дори срещите ѝ с приятелки, той самият редовно разнообразявал интимния си живот, твърдят запознати.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 54 гласа.

Свързани новини