Отидете към основна версия

9 622 3

Моника Белучи облече впита по тялото рокля на български дизайнер (СНИМКИ)

  • моника белучи-
  • дизайнер-
  • българия-
  • български дизайнер-
  • рокля-
  • тоалет

Българският дизайнер Петър Петров е създател на роклята, която идеално подчертава извивките на красивата Моника

Снимка: БГНЕС/ EPA

Вечната красавица Моника Белучи отново пленява с мистериозния си чар, към който още повече вълнение добавя тясната черна рокля, дело на българския дизайнер Петър Петров, позирайки за корица на британския седмичник "The Sunday Times Style". Кадри от пленяващата фотосесия кино звездата сподели в Инстаграм.

Италианската актриса е облякла изчистен модел черна рокля с дълги ръкави, подчертаваща формите и много тънката ѝ талия. Косата ѝ е вързана и само един кичур е понечил да се спусне по челото ѝ. 57-годишната звезда носи бижута на "Cartier", предава life.dir.bg.

"Животът се състои от различни моменти, етапи. Когато сме млади, се радваме на онази естествена красота, която отлита с годините, но в същото време сме щастливи, защото ако остареем, това означава, че сме имали дълъг живот. Когато тялото се предаде, душата се издига", подчерта звездата.

"Не вярвам в съществуването на война между мъжете и женете. Смятам, че е необходимо да се намери общ език за благото на всички. Не искам да уча дъщерите си на омраза. Искам да можем да се споразумеем за всичко и да можем да обсъждаме всичко заедно", признава тя.

Белучи и Касел обявиха развода си през 2013 г. Двойката има две дъщери - 17-годишната Дева и 11-годишната Леони.

Венсан е женен за модела Тина Кунаки, която е с 30 години по-млада от него.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.

Свързани новини