Отидете към основна версия

11 371 26

Къци връща "Риск печели, риск губи" на екран

  • къци вапцаров-
  • риск печели риск губи-
  • завръщане-
  • колелото на късмета-
  • ефир

Култовото шоу се завръща по телевизия BulgariaONE

Къци Вапцаров и предаването „Риск печели, риск губи“ се завръщат в ефир по телевизия BulgariaONE. Телевизионното шоу ще започне да се излъчва през месец март догодина и ще може отново да радва зрителите пред екрана. Водещ на предаването ще бъде Къци Вапцаров, а шоуто ще се излъчва всеки делничен ден, съобщават от телевизията.

„Риск печели, риск губи“ е едно от легендарните предавания в българския телевизионен ефир. Излъчвано е общо 11 години и до днес държи някои от най-големите рекорди по гледаемост със своите 11 сезона и около 2500 излъчени предавания.

Според правилата на развлекателното предаване водещият избира човек от публиката. Той решава кръстословица, като си помага с трите „карти на късмета“. При правилно отворена дума участникът печели награда, която може да задържи и да прекрати участието си, или да „рискува“, като продължи да играе. При грешен отговор играчът приключва участието си и губи спечеленото до момента. Завършилият успешно кръстословицата има уникалния шанс да завърти „Колелото на късмета“, където го очакват големи награди.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 23 гласа.

Свързани новини