Отидете към основна версия

16 604 23

Муки се омъжи тайно?

  • дъщеря-
  • стоянка мутафова-
  • мария грубешлиева-
  • муки-
  • тайна сватба

Дъщерята на Стоянка Мутафова се появи с брачна халка на помена на майка си

Снимка Архив: БГНЕС

Единствената дъщеря на Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, май е открила щастието в личен план. Отскоро Муки носи на ръката си златна халка, напомняща досущ брачна, макар официално да не е обявявала, че има човек до себе си и че е минала под венчилото, пише вестник "Ретро".

Пръстена тя носеше и на панихидата по повод втората годишнина от кончината на Мутафова, която си отиде през 2019 г. навръх Никулден. На помена обаче Муки не бе придружавана от мъж, а от естрадната звезда Богдана Карадочева, която единствена от арт гилдията почете паметта на голямата актриса и продължава да бъде морална подкрепа на Грубешлиева.

Редом с нея на панихидата присъстваха мениджърът на Мутафова Евгени Боянов, както и неколцина приятели на Муки и майка ѝ – общо едва десетина души. Дъщерята на незабравимата актриса каза, че не е канила специално никого – дори колегите ѝ от Сатиричния театър, затова ги оправдава за отсъствието. И припомни, че оттам са обещали да подготвят голямо тържество за 100-годишнината ѝ – 2 февруари 2022-ра, когато холограма на Кралицата на комедията ще „играе“ с младите артисти, които не са имали удоволствието да си партнират с нея на живо. По повод юбилея ще бъде отсечена монета и ще бъде издадена пощенска марка.

След смъртта на Стоянка Мутафова Муки все още не може да си стъпи на краката. За кратко тя имаше подкрепа в лицето на свой бивш приятел от младежките години – Павлин, с когото случайно се срещнаха на морето след дългогодишна пауза в отношенията си и преоткриха чувствата си един към друг. Раздели ги обаче разстоянието от хиляди километри, тъй като той живеел основно в Щатите, където била дъщеря му, и не искал да остава трайно в България. После пък Муки имаше надежда, че може да възкреси брака си с гръцкия си съпруг, за когото бе омъжена преди години. И там обаче трепетите ѝ се оказали напразни и той не откликнал на нейните желания. Възможно е обаче дъщерята на Мутафова да е запазила брачната си халка от сватбата си с него и да е решила отново да я носи на ръката си. Грубешлиева е известна със своя шармантен стил и афинитета си към бижутата.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 22 гласа.

Свързани новини