Отидете към основна версия

79 085 48

Мъж яде само KFC цял месец и показа резултата (ВИДЕО)

  • kfc-
  • вредна храна-
  • бърза храна-
  • пържено-
  • пържено пиле-
  • фитнес-
  • експеримент

Докато яде пържено пиле един месец, Конан не спира да тренира. Въпреки това резултатите са удивителни

Фитнес гуру от Австралия си направи експеримент, като яде само пържено пиле от KFC в продължение на цял месец. За шокиращите последствия на Конан Висер пише Daily Mail.

Мъжът започнал да яде от популярната верига за бързо хранене, като през цялото време не спирал с тренировките във фитнеса. В резултат на това той качва килограм тегло на всеки три дни, а до края на месеца качил 10 килограма.

Австралиецът заключил след експеримента си, че след три седмици хранене изключително нездравословна храна, той има сериозни проблеми с мотивацията и му е все по-трудно да се принуди да тренира всеки ден.

В края на четвъртата седмица мъжът започва да развива проблеми с бъбреците и се налага да отиде на лекар заради силни болки в стомаха.

След това в продължение на 16 дни той пие само вода, за да свали натрупаните килограми и да прочисти тялото си от натрупаните токсини и вредни вещества.

Висер решава си направи нов експеримент - да премине на кето диета (диета с високо съдържание на мазнини и умерено съдържание на протеини), да спортува редовно, но в същото време да пие ежедневно една чаша вино или бутилка бира.

Само седмица по-късно се оказа, че комбинацията от кето диета и алкохол дава неочакван резултат.

„Напълнявам повече, отколкото докато ядях нездравословна храна на KFC. Мина само седмица, а аз вече качих три килограма", споделя Висер.

Мъжът вярва, че при редовна употреба на алкохол черният дроб е напълно зает с преработката на алкохола, поради което тялото натрупва мазнините по-бързо.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 59 гласа.

Свързани новини