Отидете към основна версия

12 542 26

Дани Петканов взе изненадващо решение за парите си (ВИДЕО)

  • даниел петканов-
  • алекс петканова-
  • благотворителност-
  • инфлуенсър-
  • дарение-
  • пари

Лудия репортер обяви, че ще дари една десета от хонорарите си за благотворителност

Лудия репортер Даниел Петканов съобщи в профила си в Инстаграм, че ще дарява 10% от всичките си хонорари, изкарани чрез като инфлуенсър, за благотворителност. Това направи тази заявка още в първите дни на 2022 г.

Съпругът на Алекс Петканова позира пред камерата с надписи върху куп листове като филм от 90-те. От тях става ясно, че водещият на "България търси талант“ ще посвети на добра кауза 10% от парите, изкарани чрез платени реклами в социалните мрежи.



Коя инициатива или организация смята да подкрепи Петканов, не бърза да издава. Каузата си той смята да разкрие в края на настоящата година, като тогава ще разберем и колко точно пари е събрал за дарението.

Последователите на Лудия репортер побързаха да го поздравят за жеста, макар масовото мнение в коментарите да е, че парите, изкарани от инфлуенсърство, са изкарани повече от честно и влиятелната онлайн личност не дължи каквото и да е.

"Парите, които получаваш от реклами са си твои. Изработил си си ги! Няма нужда да доказваш на никого от нас - аудиторията, която те следи, къде си ги дал, дарил и т.н. Иначе браво!“ и "Много хубава идея! Трябва да се научим да помагаме на другите, не само да мислим за себе си!“ са само част от отзивите на феновете.

Други пък критикуват инфлуенсъра, че е изразходил прекалено много хартия, за да направи своето съобщение.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 15 гласа.

Свързани новини