Отидете към основна версия

5 210 31

Не е за вярване коя е новата звезда на Victoria`s Secret

  • victoria's secret-
  • транссексуален модел-
  • чернокож-
  • модел

TikTok звезда е първата чернокожа транссексуална моделката на Victoria`s Secret

Темата е малко деликатна. То всичко стана прекалено деликатно в последно време. До такава степен деликатно, че вече взе да става грубо и тотално откачено. От една страна имаме старата тема с чернокожите, от друга - цялата каша покрай половете и правото на някои хора да бъдат хем жени, хем мъже. И ето новината, която потвърждава думите ни: TikTok звезда е първата чернокожа транссексуална моделката на Victoria`s Secret!

Може би ви трябваше малко време, за да прочетете втори път предното изречение и още малко, за да го осмислите, пише woman.bg. Victoria's Secret не е това, което беше, светът още повече. Станал е толкова либерален, че прехвърли всякакви граници и новото нормално, което бълва в TikTok и всякакви подобни платформи диктува идеалите ни. И не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против цветнокожите, нито хората, които са родени като мъже, а се чувстват жени и обратното. Но те ли трябва да диктуват правилата в модата и в живота като цяло? Защото в днешно време излиза, че ако си обикновен човек, който просто се бори за мечтите си не вaжиш. Нямаш шанс да се превърнеш в сензация, камо ли да печелиш неприлични суми. Както и да е.

@xoxoemira Valentine’s Day SINGLE Girl Edition 💌💖💫 with @Victoria’s Secret ❤️ The best love is self love! #vsfeelthelove #vspartner ♬ Hrs and Hrs - Muni Long

Св.Валентин наближава, а с него и цялата истерия покрай бонбоните, цветята и дантеленото бельо. Та в тази връзка Victoria`s Secret реши да почете новото нормално, като пусна нова колекция секси артикули, а рекламно лице е Емира, известна в TikTok като XOXOEMIRA. Всъщност, тя не е просто известна, а тотален хит и определено печели предобре от това. Защото тя не е обикновено хубаво момиче с хубаво тяло, а цветнокож транссексуален модел. И е първата такава, която работи с легендарния бранд за бельо. Новината изуми милиони хора по света, но 25-годишната Емира е достатъчно заета със занаята си на инфлуенсърка и модел, за да не обръща внимание на негативните коментари. И докато ние едва асимилираме какво се случва, тя си трупа дивиденти. Няма лошо, но кога светът отново ще се радва на хората, които знаят от кой пол са?

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 15 гласа.

Свързани новини