Отидете към основна версия

5 411 11

Тя дари бъбрек на гаджето си, а той я заряза (ВИДЕО)

  • трансплантация-
  • бъбрек-
  • изневяра-
  • връзка

Месеци след трансплантацията, бившият на Колин ѝ изневерява

Американката Колин Лий дари бъбрек на гаджето си и новината се разпространи в социалните мрежи, след като тя разкри, че той я е зарязал само няколко месеца след операцията, съобщава "DailyMail".

30-годишната Колин разказва, че гаджето ѝ се нуждаел от трансплантация на бъбрек, защото се борил с хронично бъбречно заболяване, което го принудило да се подложи на диализа едва на 17 години, информира Блиц.

Тя доброволно дарила един от бъбреците си, след като тестът показал, че са съвместими, но по-малко от година след операцията той я предал и я напуснал няколко месеца по-късно.

Момичето събра над 2 милиона харесвания на клиповете си в TikTok, в които разкрива последователността на събитията, а мнозина я похвалиха, че е спасила живота на бившия си приятел и коментираха, че той не я заслужава.

В един от първите си видеоклипове Колин разкри, че бившият ѝ приятел ѝ е казал, че бъбрекът му функционира на по-малко от пет процента.

„Реших да се тествам, за да видя дали сме съвместими, защото не исках да го видя как умира. — Бях много разстроена“, споделя тя.

Когато разбрала, че си съвпадат, Колин възобновила процедурата за донорство и двамата се възстановили напълно след успешната трансплантация. В следващото видео обаче тя обясни, че отношенията им скоро навлизат в голяма криза.

@colleeeniie Everything happens for a reason 😬 #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #kidneydonor #relationshipgoals #relationships ♬ original sound - boiwhatdahelllboi1

Седем месеца след процедурата гаджето ѝ казал, че отива на ергенско парти в Лас Вегас.

Колин казва, че не се е притеснявала за пътуването, защото той бил отдаден християнин и решила да се съсредоточи върху ученето за последните изпити. Но тя скоро била шокирана, когато приятелят ѝ не се върнал у дома и разбрала, че е предадена.

„След много спорове… най-накрая му простих и му дадох втори шанс“, казва тя, обяснявайки, че само три месеца по-късно се разделили с думите: „Ако сме предназначени един за друг, Бог в крайна сметка отново ще ни събере ”, и след това го блокирала във всички социални мрежи.

Момичето в един от клиповете разказва, че бившият ѝ приятел я обвинил, че е дарила бъбрек, само за да "се направи на добра".

Мнозина осъдиха поведението на бившия на Колин след трансплантацията на бъбрека.

„Чудя се дали той разбира сериозността на донорството на бъбрек. Ти буквално пожертва собствения си живот за него. Ти си много добра душа“, „Не се тревожи момиче, той буквално не може без теб и трябва да се занимава с това до края на живота си“, „Той не те заслужава, нито е заслужавал бъбрека, който му даде“ , са част от коментарите.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 22 гласа.

Свързани новини