Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 19:57 5 402 11

Тя дари бъбрек на гаджето си, а той я заряза (ВИДЕО)

  • трансплантация-
  • бъбрек-
  • изневяра-
  • връзка

Месеци след трансплантацията, бившият на Колин ѝ изневерява

Американката Колин Лий дари бъбрек на гаджето си и новината се разпространи в социалните мрежи, след като тя разкри, че той я е зарязал само няколко месеца след операцията, съобщава "DailyMail".

30-годишната Колин разказва, че гаджето ѝ се нуждаел от трансплантация на бъбрек, защото се борил с хронично бъбречно заболяване, което го принудило да се подложи на диализа едва на 17 години, информира Блиц.

Тя доброволно дарила един от бъбреците си, след като тестът показал, че са съвместими, но по-малко от година след операцията той я предал и я напуснал няколко месеца по-късно.

Момичето събра над 2 милиона харесвания на клиповете си в TikTok, в които разкрива последователността на събитията, а мнозина я похвалиха, че е спасила живота на бившия си приятел и коментираха, че той не я заслужава.

В един от първите си видеоклипове Колин разкри, че бившият ѝ приятел ѝ е казал, че бъбрекът му функционира на по-малко от пет процента.

„Реших да се тествам, за да видя дали сме съвместими, защото не исках да го видя как умира. — Бях много разстроена“, споделя тя.

Когато разбрала, че си съвпадат, Колин възобновила процедурата за донорство и двамата се възстановили напълно след успешната трансплантация. В следващото видео обаче тя обясни, че отношенията им скоро навлизат в голяма криза.

@colleeeniie Everything happens for a reason 😬 #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #kidneydonor #relationshipgoals #relationships ♬ original sound - boiwhatdahelllboi1

Седем месеца след процедурата гаджето ѝ казал, че отива на ергенско парти в Лас Вегас.

Колин казва, че не се е притеснявала за пътуването, защото той бил отдаден християнин и решила да се съсредоточи върху ученето за последните изпити. Но тя скоро била шокирана, когато приятелят ѝ не се върнал у дома и разбрала, че е предадена.

„След много спорове… най-накрая му простих и му дадох втори шанс“, казва тя, обяснявайки, че само три месеца по-късно се разделили с думите: „Ако сме предназначени един за друг, Бог в крайна сметка отново ще ни събере ”, и след това го блокирала във всички социални мрежи.

Момичето в един от клиповете разказва, че бившият ѝ приятел я обвинил, че е дарила бъбрек, само за да "се направи на добра".

Мнозина осъдиха поведението на бившия на Колин след трансплантацията на бъбрека.

„Чудя се дали той разбира сериозността на донорството на бъбрек. Ти буквално пожертва собствения си живот за него. Ти си много добра душа“, „Не се тревожи момиче, той буквално не може без теб и трябва да се занимава с това до края на живота си“, „Той не те заслужава, нито е заслужавал бъбрека, който му даде“ , са част от коментарите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кербала

    12 32 Отговор
    Кой я карал да си подарява карантията?

    Коментиран от #3

  • 2 патоанатом

    7 15 Отговор
    Сега и двамата имат шанс фифти фифти, но няма да могат да си помагат. Бъбрекът не е близалка. Аз въпреки че, съм патоанатом и ги гледам всеки ден. Обичам бъбреци – почистват се и се възваряват без да кипват в подкиселена с оцет вода. След това се отцеждат и измиват. Задушава се лук на полумесеци в масло и олио и се наръсва брашно. След това се разрежда соса със вино и дафинов лист (винен кебап) тъмна бира или пък настъргани домати – каквото имате под ръка, и се връщат бъбреците в соса.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Човека взе...

    26 1 Отговор
    ....бъбрека и каза чекай малко )))
    Трудно е след такъв случай човек да вярва в доброто и Евроатлантическите ценности.

    Коментиран от #6

  • 5 Кербала

    8 7 Отговор

    До коментар #3 от "Смърфиета":

    А на тако Барба няма ли да дадеш един яйчник да стане модерен европейски джендар?

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Абер

    1 3 Отговор
    Тая ОВ.а няма ли баща да го нарита тоя в келавите бъбреци а нея да и набие два убави Шамара
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Gucci x Balenciaga

    19 1 Отговор
    Жалко за красивото момиче и със сърце ,вече е инвалид заради един нещастник .Вчера бях писала че на мъж аванта не трябва да се пуска само пръстчето даде ли му се повече любов не чакай .Има една граница на лимит която влюбените и наивни момичета не спазват техен проблем винаги ще губят.
  • 11 Антон

    3 1 Отговор
    Хвала на момичето. А иначе отдадените (посветени) християни избягват пошли ергенски партита.