Отидете към основна версия

3 283 12

БГ звездите полудяха по абсурдни трендове

  • тренд-
  • бг звезди-
  • фасети-
  • екстеншъни-
  • силиконови гърди

Някои от тези трендове бяха актуални преди 10 години

Модните тенденции понякога са доста абсурдни и дори смешни. А тези, които следват сляпо модата, изглеждат нелепо. За най-абсурдните трендове сред родните звезди, пише каналът "Top Of The Tops" във vbox7.

1. Уголемените дупета
Преди години, когато наблюдавахме манията по Кардашиянките зад океана, недоумявахме как е възможно някой да си напомпа дупето и после някой друг да се прехласва по това. Е, няма какво да се чудим повече. Странната мода е може би най-любимият тренд на родните плеймейтки и инфлуенсърки.


2. Изрисуваните бради
Почти няма известен мъж с брада у нас, който старателно да не я начерни като веждите на фолкаджийка преди 20 години. Иска ни се мъжете да са с по-малко грим от жените, но очевидно модата диктува друго.


3. Ужасно дългите нокти
Понякога се замисляме как е възможно човек да извършва елементарни дейности с тези нокти? Сякаш са направени/сложени само и единствено с идеята да драскат някого по гърба при едни малко по-различни занимания.

4. Екстеншъните
Ретро е, момичета, ретро! Това беше актуален тренд преди повече от 10 години. Покажете ни една световно известна красавица с екстеншъни.

5. Фасетите
Благо Джизъса поведе крак на модата с фасетите у нас. И ако до преди няколко години всички му се подиграваха, то сега всяка втора „уважаваща“ себе си звезда се стъкмява като него.

6. Силикона
Вечната класика, нейно величество Силикона! Чалга културата така наложи изкуствено надутите гърди у нас, че станаха неизменен атрибут на всяко момиче, тръгнало да гони слава.

7. Нарисуваните/ламинираните вежди
Може би най-новият и любим тренд на родните звезди са ламинираните вежди. Но тази мода е предхождана от една друга, все още актуална лудост – тънките и нарисувани вежди. Всеки път, когато ги срещнем се молим "ламинираните вежди" скоро да ги победят.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини