Отидете към основна версия

9 213 23

Мъжът на Сербезова забогатя покрай COVID кризата

  • асена сербезова-
  • министър-
  • здравеопазване-
  • съпруг-
  • успех

Мъжът до министъра на здравеопазването е успешен търговец, а не доктор

Мъжът на здравната министърка Асена Сербезова - Петър, не е доктор, както се твърди по медиите, а собственик на бизнес. Той продава супер капки за очи, внесени от Русия, а преди време е снабдявал медицински кабинети с масажори и часовници против хъркане, пише Галерия.

Сред амбициите му е да внася най-съвременна медицинска техника директно от Русия.

Явно до сега бизнесът му процъфтява, защото той демонстрира доста охолен начин на живот, а пандемията изобщо не му е попречила да отпразнува с шумно тържество 50-годишния си юбилей през октомври миналата година. Тузарската му сватба със здравната министърка на 7-и септември миналата година също не отстъпва по пищност и разточителство и конкурира успешно венчавките на олигарсите.

Петър Сербезов кара луксозна лимузина Mercedes почитател е на хубавите и скъпи часовници и на прочутата швейцарска марка Rolex.

В интернет са разпространени негови снимки по бански на морето и в спалнята му, на които пъчи мускули и демонстрира тяло на Аполон. Явно заради това и професор Сербезова се влюбва от пръв поглед в него. Тя споделя, че щастието в личен план се отразява добре и на работата ѝ.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 31 гласа.

Свързани новини