Отидете към основна версия

2 006 12

Роби Уилямс се страхува да не го застигне внезапна смърт

  • роби уилямс-
  • внезапна смърт-
  • страх

Подобно на приятеля му – крикет легендата Шейн Уорн

Снимка: Shutterstock

Роби Уилямс каза, че внезапната смърт на неговия приятел Шейн Уорн го е „хвърлила в истински ужас“ от възможността и него да го застигне подобна съдба.
48-годишният британски певец беше много близък с 52-годишния австралиец, който е легенда в спорта крикет. Миналата седмица Уорн почина внезапно от масивен инфаркт и остави трите си деца сираци, пише tialoto.bg.

Колкото до Роби, който има четири деца, той говори откровено за неотдавнашната трагедия преди предстоящото си пътуване до Мелбърн, където ще се снима в биографичния филм Better Man. Говорейки пред вестник The Herald, Уилямс каза: „Смъртта на Шейн ме накара да мисля за живота по различен начин – и крехкостта на живота е ужасяваща.“

В момента Роби се подготвя за вълнуващи няколко месеца, включително еднократно шоу в Rod Laver Arena в края на април. Концертът, обявен като „Ексклузивна вечер с Роби Уилямс“ ще бъде част от въпросния биографичен филм за певеца, който изгря като член на момчешката група Take That през 90-те.

Роби спря да използва социалните мрежи в края на миналата година, а миналата седмица беше обявено, че той и съпругата му Айда Фийлд са продали имението си в Бевърли Хилс за 50 милиона долара на певеца Дрейк. Роби купи къщата в Ел Ей за 32 милиона долара от съоснователя на Guess Арманд Марчиано през 2015 г. Преди около месец пък изпълнителят продаде и имението си в Уилтшир, Великобритания.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини