Last news in Fakti

11 Март, 2022 18:15 1 997 12

Роби Уилямс се страхува да не го застигне внезапна смърт

  • роби уилямс-
  • внезапна смърт-
  • страх

Подобно на приятеля му – крикет легендата Шейн Уорн

Роби Уилямс се страхува да не го застигне внезапна смърт - 1
Снимка: Shutterstock

Роби Уилямс каза, че внезапната смърт на неговия приятел Шейн Уорн го е „хвърлила в истински ужас“ от възможността и него да го застигне подобна съдба.
48-годишният британски певец беше много близък с 52-годишния австралиец, който е легенда в спорта крикет. Миналата седмица Уорн почина внезапно от масивен инфаркт и остави трите си деца сираци, пише tialoto.bg.

Колкото до Роби, който има четири деца, той говори откровено за неотдавнашната трагедия преди предстоящото си пътуване до Мелбърн, където ще се снима в биографичния филм Better Man. Говорейки пред вестник The Herald, Уилямс каза: „Смъртта на Шейн ме накара да мисля за живота по различен начин – и крехкостта на живота е ужасяваща.“

В момента Роби се подготвя за вълнуващи няколко месеца, включително еднократно шоу в Rod Laver Arena в края на април. Концертът, обявен като „Ексклузивна вечер с Роби Уилямс“ ще бъде част от въпросния биографичен филм за певеца, който изгря като член на момчешката група Take That през 90-те.

Роби спря да използва социалните мрежи в края на миналата година, а миналата седмица беше обявено, че той и съпругата му Айда Фийлд са продали имението си в Бевърли Хилс за 50 милиона долара на певеца Дрейк. Роби купи къщата в Ел Ей за 32 милиона долара от съоснователя на Guess Арманд Марчиано през 2015 г. Преди около месец пък изпълнителят продаде и имението си в Уилтшир, Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    6 3 Отговор
    Няма голяма загуба
  • 2 провинциалист от провинция Тракия

    10 1 Отговор
    Ваксиниран?
  • 3 Божа работа

    4 1 Отговор
    Това е дар от Бога, ама бати Роби няма как да го проумее. Е, рано му е, ама ако легне неподвижен, има да.се.чуди защо е жив.

    Коментиран от #5

  • 4 ДЪЛБОКО ПРОНИКВАЩ

    6 1 Отговор
    антиковидинжектиран?
  • 5 Точка Омега

    0 10 Отговор

    До коментар #3 от "Божа работа":

    Глупости, обикновено внезапно умират само грешниците, зашото трябва бързо да отиват в Казана. Когато човек се мъчи в последните си дни, то душата му отива пречистена в рая.

    Коментиран от #7, #10

  • 6 Joe Black

    5 0 Отговор
    Толкова е странно ! Хората непрекъснато правят планове !
  • 7 Joe Black

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "Точка Омега":

    В грешка си ! Ада е на Земята !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 шерт

    7 3 Отговор
    Бях на СПИРИТ в Бургас, защото имах безплатни билети, когато този хубавец беше там. Никакъв талант. Грачене и викане. Разходи се напред-назад, надупи се два пъти и си бръкна в г(ъ)зa. След това се напъна да пее нещо на Синатра и аз реших, че е време да си ходя...

    Коментиран от #11

  • 10 птврп

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Точка Омега":

    Рано умират добрите хора, бог си ги прибира. Останалите имат какво да учат още.

    Коментиран от #12

  • 11 SCH💿Nino Brown

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "шерт":

    не ме кефи и мен има само една единственна хубава песен според мен в кариерата му, незабравима - Robbie Williams - Angels (Official Video)
    За щастие или не хората не сме вампири
    Ние всички сме пътници в пустинята на този свят, и най-доброто, което можем да намерим при нашето пътуване, е честен приятел.
    Нормално е да се страхувате от непознатото. И докато други култури празнуват смърт , като известния мексикански „Ден на мъртвите“, по-голямата част от западното общество не обсъжда много смъртта.Но като цяло повечето хора са необразовани относно това, което води смъртта, и се чувстват леко безпокойство мислейки за това.
  • 12 Доста

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "птврп":

    изроди си отидоха рано. И много качествени хора все още са живи. Никой не знае Божиите планове. Важното е да не се страхуваме. Смъртта е връщане у дома. Кофти е, ако се рита много, докато умреш.