Отидете към основна версия

3 521 17

Мария Игнатова се опитва да се намърда в "Капките"

  • мария игнатова-
  • като две капки вода-
  • шоу-
  • гост жури

Бившата на Димитър Рачков шокира с предложение за бъдещето на шоуто

Миналата седмица Мария Игнатова се изяви като гост-жури в "Като две капки вода" и за три часа успя да стане за резил с безумните неща, които избълва по време на лайфа.

Дали заради срещата си с бившия си Димитър Рачков, или заради еуфорията отново да бъде на екран, Игнатова се държеше супер неадекватно. Никой не разбра какво говори, а гостуването ѝ беше истинска катастрофа за предаването.

Бившата на Димитър Рачков и настояща на Ивайло Нойзи се отдаде на спомени по време на лайфа. С голяма носталгия се върна назад във времето, когато с колегите ѝ правеха "Пълна лудница" и иронизираха родни звезди и риалити герои.

В този момент на Мария ѝ хрумна идея и реши да я оповести на глас. "Защо "Капките" да няма един пародиен сезон, който да се казва "Като две капки мастика", предложи Мария. Гениалното ѝ предложение не посрещна никаква реакция и увисна във въздуха.

Игнатова се надява, че ако Халваджиян направи все пак такъв пародиен сезон, то тя със сигурност ще бъде поканена и отново ще се изявява на екран. Мария е вманиачена към славата и телевизията и прави всичко възможно да се докопа до ефир, пише сайтът show.blitz.bg

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.

Свързани новини