Отидете към основна версия

7 207 21

Виктор Калев опъна бръчки за зала 1 на НДК

  • виктор калев-
  • бръчки-
  • ботокс-
  • спектакъл-
  • грамофонът

Там той ще представи там единствения си към момента спектакъл - “Грамофонът”

Кожата на Виктор Калев се изгладила като по чудо, а лицето му се е издуло леко в областта на скулите. Броени дни преди знакова изява, която актьорът подготвя в зала 1 на НДК. Той ще представи там единствения си към момента спектакъл - “Грамофонът”, който играе вече няколко години. Вижда се, че Калев е опънал бръчки специално за големия ден.

На 52 години Виктор Калев е започнал да се притеснява, че вече не изглежда достатъчно свеж. За щастие медицината отдавна е открила ботокса и хиалурона и актьорът, както се вижда по външния му вид напоследък, е решил да приложи тези открития върху собственото си лице, пише "Уикенд".

От интервю, което той даде пред БТВ, преди няколко дни стана ясно, че лицето му, вместо да се сбръчква с времето е станало по гладко и свежо от преди. Когато повдига вежди по-челото на звездата не се образуват почти никакви бръчки.

Той заминава на турне в САЩ, за да представи “Грамофонът” пред сънародниците ни отвъд океана. Явно е искал да бъде свеж не само в НДК, но и пред феновете си в Щатите.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.

Свързани новини