Отидете към основна версия

4 451 46

Ликът на Зеленски се озова в леглото на хиляди жени (ВИДЕО)

  • володимир зеленски-
  • лик-
  • калъфки-
  • благотворителност-
  • чехия

Украинският президент явно е покорил сърцата на много дами

Снимка: Shutterstock

Володимир Зеленски - уморен, небръснат, но с предизвикателно изражение и облечен в зелена тениска, превърнала се в отличителна за него черта, е лицето на украинската съпротива. Всеки ден чрез социалните мрежи президентът окуражава народа си, който вече почти месец удържа под натиска на руската армия.

Колкото и изненадващо да звучи, предвид неглижирания си външен вид, Володимир Зеленски явно е покорил сърцата на много дами. Или поне на голяма част от жените в Чехия, за което свидетелства дизайнерът Томаш Бринек.

На него му хрумва идеята да произвежда възглавници с лика на украинския президент. И излиза, че след продажбата им се събира впечатляващо солидна сума за пострадалите от войната.

Това се оказва възможно благодарение на силния интерес предимно от страна на дамите в Чехия. Очевидно те симпатизират на Зеленски достатъчно силно, за да поискат лицето му да ги гледа от възглавница всяка вечер.

"Много хора, предимно от нежния пол, го възприемат като секссимвол, затова и започнах да правя възглавниците, с които да изглежда сякаш той е в леглото им", обяснява дизайнерът Бринек.

А шегаджийската хрумка носи и своите сериозни последствия. В положителен смисъл. Инициативата на Томаш с лимитираната серия възглавници събира 420 000 крони (18 900 долара) за благотворителност. И има потенциала да подпомогне дори с още средства. За дизайнера проектът е повече от успешен и му предстои да се захване за работа по втората партида, пише Ройтерс, цитиран от lifestyle.bg.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 26 гласа.

Свързани новини