Отидете към основна версия

7 136 20

Крум съблазнява Асен Василев (ВИДЕО)

  • крум-
  • фолк певец-
  • асен василев-
  • вицепремиер-
  • клипче

В кратко клипче изпълнителят изказа добрите си впечатления от вицепремиера

Фолк певецът Крум, чиято сексуалност не се поставя под съмнение, си е набелязал вицепремиера Асен Василев. Това стана ясно, след като чалгаджията, сподели любопитно видео с политика. В кратко клипче изпълнителят изказа добрите си впечатления от вицепремиера, който вече 100 дни се опитва да донесе промяната, но все още няма успех, пише "Уикенд"

“Тук сме с Асен Василев, който е дошъл в нашия квартал “Бояна” и си поговорихме малко. Асен Василев е много готин и по телевизията, и на живо”, доволно реди певецът в компанията на доволно усмихнатия вицепремиер, облечен с розова риза. Сцената очевидно е заснета в ресторант. Не е ясно дали има някакво продължение на историята.

В светските среди се знае, че Крум често обича да досажда на популярните мъже. Преди време Ники Илиев се оплака , че чалгаджията го е налазиш в столичен фитнес с настойчиви молби да се снимат заедно. Ваня Джаферовиц също си изпати от набезите на Крум, кокто даже разпространяваш слухове, че в миналото е имал вземане даване с хърватина.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.

Свързани новини