Отидете към основна версия

6 130 6

3 зодии са магнит за парите

  • зодии-
  • пари

Това са Овен, Телец и Дева

Снимкa: Shutterstock

Овен

Овенът е нетърпелив, амбициозен и независим, той принадлежи на огъня и е пълен с харизма. Те са отдадени на всичко, с което се захванат. Обичат лукса, но и обичат да работят, за да го постигнат сами и да се гордеят с това, което имат.

Не се славят със спокоен темперамент, не забравят целите си и по един или друг начин винаги постигат това, което са си наумили. Именно тези им качества им отварят вратите към богатството.

Телец

Телецът е земна зодия и вдъхва сигурност, влюбени в живота и много практични личности, телците умеят да работят, но и знаят кога да проявяват търпение. Може да чакат дълго правилния момент и правилното място, като точно търпението им винаги се отплаща подобаващо.

Лесно се адаптират и действат според новите условия.

Дева

Девите са елегантни, организирани и мили, те олицетворява справедливостта и чистотата и въплъщава принципа за реда, победата на разума над чувствата, вглеждането в правилните детайли. Те са богати и уважавани, защото са изключително амбициозни и умели във всичко.

Имат стремеж към най-доброто и забелязват недостатъците във всичко, изисквайки повече и това успешно ги води към финансов просперитет.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.

Свързани новини