Отидете към основна версия

3 832 14

28-годишна ли е новата любима на 81-годишния Ал Пачино? (СНИМКА)

  • ал пачино-
  • млада любовница-
  • младо гадже-
  • връзка-
  • разлика във възрастта

Двамата бяха забелязани от папараци да напускат италиански ресторант

Снимка: БГНЕС/ EPA

"Ал Пачино има връзка с Нур Алфала, която е бивша половинка на певеца Мик Джагър", побърза да предаде американската преса, базирайки твърдението си върху папарашки снимки, показващи как двамата напускат заедно италианския ресторант "Felix Trattoria", намиращ се във Венис Бийч, щата Калифорния, пише life.dir.bg.

Кадрите наистина показват как 81-годишният актьор и 28-годишната продуцентка се качват в един и същ автомобил, с който напускат мястото. Дали между тях действително се случва нещо?

Съдейки по изображенията, повечето хора съвсем логично биха заключили, че отговорът на този въпрос е положителен, представяйки си как малко по-рано двамата са били на романтична вечеря, радвайки се на компанията на другия. Особено при положение че неотдавна звездата от "Кръстникът" се раздели с израелската си колежка Мейтал Дохан, която е с 42 г. по-млада от него, а горе-долу по същото време вицепрезидентката на компанията "Lynda Obst Productions", част от "Paramount Pictures", срещала се в миналото с вокалиста на "Rolling Stones", призна, че възрастовата разлика с партньорите ѝ никога не я е притеснявала.

Истината зад посещението им в ресторанта е, че двамата изобщо не са били сами в заведението. Всъщност те са прекарали вечерта със свои приятели, сред които и холивудската звезда Джейсън Мамоа, след изложба на художника Джулиан Шнабел в Лос Анджелис, за да отпразнуват успеха ѝ.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.

Свързани новини