Отидете към основна версия

3 591 27

Петканови вече са официално разведени

  • александра петканова-
  • даниел петканов-
  • развод-
  • раздяла-
  • александра богданска

Александра и Даниел мирно са разрешили подялбата на имуществото си и процесът по развода им е приключил бързо

Александра и Даниел Петканови вече официално приключиха развода си. Двамата са разтрогнали брака си преди дни. Бившата двойка не иска да привлича излишно внимание около развода си и смята да крие, докато не се разчуе, разкриват достоверни източници, цитирани от Флагман. Преди няколко дни водещият на „България търси талант“ сподели кадър пред съдебна зала как чака реда си. Фотосът изчезна доста бързо, но може да се заключи, че точно тогава се е развела двойката.

От няколко дни Алекс и Дани не носят и халките си, с които ходеха дори и след като обявиха, че са в развод.

Лудия репортер е инициаторът на раздялата, но Александра се е съгласила да се разведат по взаимно съгласие, за да не правят излишни панаири в съда.

Къщата в затворен комплекс край Перник остава за Дани. Тя е наследствена от родителите му, които са я получили като обезщетение за земите си в село Рударци. Красавицата не е имала претенции към имота, но е взела апартамента в София, който двамата си купиха преди 2 години. Богданска най-вероятно ще изплати парите, които е дал Петканов за закупуването на дома, и ще го прехвърли на свое име, но това не е потвърдено.

Двамата си делят по равно грижите за сина им Габриел, който ще преспива ту при мама, ту при тате. Разведеното семейство дори излезе на съботна разходка из столичния бул. „Витоша“, като явно искаше да покаже на наследника си, че има двама любящи родители, макар и разведени.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 15 гласа.

Свързани новини