Отидете към основна версия

10 401 8

Ето кой влиза в новото жури на "Мастършеф"

  • мастършеф-
  • жури-
  • кулинарно шоу-
  • победители

Сред най-спряганите имена са тези на Мария Жекова и Севда Димитрова

bTV кани победители от предишни сезони на „Мастършеф“ в новото жури на предаването пише „Уикенд“. Най-обсъжданите имена са на Мария Жекова, която спечели последния излъчен до момента сезон, и на вегетарианката Севда Димитрова, която победи във второто издание на кулинарното шоу. Да бъде част от журито ще бъде поканен и един професионалист, който не е бил участник в предаването.

Последните месеци победителката от последния сезон – Мария, е като абонирана за участие в предаванията на bTV. Освен че непрекъснато въртят клипа, в който тя кани на кастинг за шоуто нови кандидати за кулинарна слава, младата жена често показва рецепти в различни рубрики в телевизията. Кулинарката се вписва идеално като ново лице на медията. Телевизията са привърженици за модерното напоследък заселване на млади хора от големите градове в малки градчета и обезлюдените села. Самата Мария е родена в София, но къщата, в която се заселва преди няколко години, е в родопско село, в което адресна регистрация имат общо трима души, тя е един от тях. От частната телевизия са доволни, че Жекова е популярна с уклоните си към природосъобразен начин на живот и, за разлика от други лица на телевизията, няма в биографията си скандални изцепки.

Другата, за която се смята, че ще влезе в журито на „Мастършеф“ тази есен е Севда Димитрова. Тя е изключително харесвана от феновете на формата и през годините е доказала лоялността си към bTV. След като спечели шоуто, тя отвори собствен ресторант, където често е посрещала хора от телевизията, включително за нейни официални фирмени събития. Освен това е известно, че Севда поддържа близък контакт с шеф Андре Токев, който макар да е в затвора, пази влиянието си в телевизията. Проблемът при Димитрова обаче, че упорито отказва да яде месо и риба. Няма как да влезе в журито на формата без да дегустира от специалитетите с месо и риба, които участниците приготвят. Ето защо е възможно в крайна сметка да отпадне от журито.

Според източници на „Уикенд“ кулинарното шоу обмисля да покани в журито победителят от сезон 6, Ивайло Спасов, който искаше да отвори собствена дюнерджийница. Феновете на формата обаче не го харесват и заради негативните им коментари на официалната страница на шоуто кандидатурата му отпаднала. Що се отнася до победителката от третия сезон – Божана Кацарова, bTV не искат да работят с нея, защото я смятат за лабилна, неорганизирана и некоректна.

Според инфомация на „Уикенд“ новото жури вече е избрано, но договорите още не са подписани, така че е възможно в него да се правят промени. Началото на снимките на предстоящия сезон 8 е през ноември.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.

Свързани новини