Last news in Fakti

16 Април, 2022 16:53 10 348 8

Ето кой влиза в новото жури на "Мастършеф"

  • мастършеф-
  • жури-
  • кулинарно шоу-
  • победители

Сред най-спряганите имена са тези на Мария Жекова и Севда Димитрова

bTV кани победители от предишни сезони на „Мастършеф“ в новото жури на предаването пише „Уикенд“. Най-обсъжданите имена са на Мария Жекова, която спечели последния излъчен до момента сезон, и на вегетарианката Севда Димитрова, която победи във второто издание на кулинарното шоу. Да бъде част от журито ще бъде поканен и един професионалист, който не е бил участник в предаването.

Последните месеци победителката от последния сезон – Мария, е като абонирана за участие в предаванията на bTV. Освен че непрекъснато въртят клипа, в който тя кани на кастинг за шоуто нови кандидати за кулинарна слава, младата жена често показва рецепти в различни рубрики в телевизията. Кулинарката се вписва идеално като ново лице на медията. Телевизията са привърженици за модерното напоследък заселване на млади хора от големите градове в малки градчета и обезлюдените села. Самата Мария е родена в София, но къщата, в която се заселва преди няколко години, е в родопско село, в което адресна регистрация имат общо трима души, тя е един от тях. От частната телевизия са доволни, че Жекова е популярна с уклоните си към природосъобразен начин на живот и, за разлика от други лица на телевизията, няма в биографията си скандални изцепки.

Другата, за която се смята, че ще влезе в журито на „Мастършеф“ тази есен е Севда Димитрова. Тя е изключително харесвана от феновете на формата и през годините е доказала лоялността си към bTV. След като спечели шоуто, тя отвори собствен ресторант, където често е посрещала хора от телевизията, включително за нейни официални фирмени събития. Освен това е известно, че Севда поддържа близък контакт с шеф Андре Токев, който макар да е в затвора, пази влиянието си в телевизията. Проблемът при Димитрова обаче, че упорито отказва да яде месо и риба. Няма как да влезе в журито на формата без да дегустира от специалитетите с месо и риба, които участниците приготвят. Ето защо е възможно в крайна сметка да отпадне от журито.

Според източници на „Уикенд“ кулинарното шоу обмисля да покани в журито победителят от сезон 6, Ивайло Спасов, който искаше да отвори собствена дюнерджийница. Феновете на формата обаче не го харесват и заради негативните им коментари на официалната страница на шоуто кандидатурата му отпаднала. Що се отнася до победителката от третия сезон – Божана Кацарова, bTV не искат да работят с нея, защото я смятат за лабилна, неорганизирана и некоректна.

Според инфомация на „Уикенд“ новото жури вече е избрано, но договорите още не са подписани, така че е възможно в него да се правят промени. Началото на снимките на предстоящия сезон 8 е през ноември.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Изодзадзе

    9 0 Отговор
    Влизам Аз !
  • 2 Хаха

    7 1 Отговор
    Тия БТВ още ли ги има ?
  • 3 Оная, ревлата

    7 0 Отговор
    Севда ли? Тя така спечели. Уж дете искаше не знам какво си и като взе парите се набута в София и откри някакво ресторантче, дето вече не знам какво стана.

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Оная, ревлата":

    То е ясно че всичките циркове са за да докопат парите. Щом са стигнали да канят за жури тотални аматьори, само щото били спечелили някога,значи са стигнали да дълбаят дъното,търсейки под него друго дъно.
  • 5 Неезабавновече

    3 0 Отговор
    Мани тези безполезни нищо-не-правци
  • 6 Нито един от

    2 0 Отговор
    Тези не трябва да става жури не са подходящи! Ще е много тъпо и скучно ако изберът някой от победителите!
  • 7 12783

    0 0 Отговор
    НЯМА ДА ИМА НИКАКЪВ ИНТЕРЕС ЛИЧНО АЗ ГО ГЛЕДАХ С УДОВОЛСТВИЕ ЗАЩОТО НЯМАШЕ КРЯСЪЦИ И ПРОСТОТИИ ХОРАТА БЯХА ГОТИНИ И БЕШЕ ПОЗИТИВНО ЖАЛКО
  • 8 Тома

    0 0 Отговор
    Най интерестно ще е ако жури извикат бай Ставри от килията на Токев