Отидете към основна версия

7 618 16

Участничките от "Ергенът" обикалят чалга партитата

  • ергенът-
  • участнички-
  • чалга-
  • парти-
  • поп фолк-
  • певица

Една от най-дивите купонджийки се оказа Габриела, която мнозина сравняваха с ленивеца Сид от анимацията "Ледена епоха"

Диво чалга парти спретнаха Габи от "Ергенът" и фолк фурията Емануела, видя HotArena.

Двете разтърсиха нощния живот на Студентски град. Облечена с рокля с тигрова шарка, Габи прилича на жена, тръгнала на лов. В нощното заведение участие имаше Емануела, която с охота демонстрираше пред феновете новия си силикон.

Една от най-одумваните жени в Ергенът - Габриела, разкри, че е влязла в шоуто, за да отмъсти на годеника си. Тя решава да се запише, въпреки, че е имала годежен пръстен. "Най-важното е, че след като излязох, той беше все така влюбен в мен, дори беше купил апартамент за нас", обясни тя.

Двамата планират сватба на 17 август, на неговия рожден ден. Въпреки, че сватбата ѝ наближава, блондинката не пропуска възможност да се позабавлява в Студентски град. Габи си спретва маратон от чалга дискотеки и си живее живота без да дава вид, че е готова за живота на примерна домакиня, която се грижи за дома и мъжа си. Наскоро Габи и "колежките" ѝ налазиха фолк певеца Константин по време на негово участие. Коцето влезе в ролята на Ергена и направи импровизирана церемония на розите. Той обиколи девойките и им раздаде по една роза.

Сред купонджийките, освен Габи, бяха Дениз Хайрула, Виктория, Венета, Гергана и други. Липсваха скараните вече Алекс и Благовеста Бонбонова. Двете имат сериозен конфликт още от шоуто и не могат да се понасят, пише България днес. Негативното отношение към Александра, както виждаме и от екрана, споделят и останалите момичета от предаването, заради което най-вероятно теникога няма да бъдат видяни заедно в една компания.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.

Свързани новини