Отидете към основна версия

2 265 8

Арестуваха гаджето на Риана - A$AP Rocky на летището в Лос Анджелис заради стрелба

  • рапър-
  • арест-
  • риана-
  • asap rocky-
  • летище

Рапърът бе арестуван в момента, в който кацнал на летището след полет с частен самолет

Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският рапър ASAP Роки беше арестуван на международното летище в Лос Анджелис заради стрелба в Холивуд, случила се миналата година, предаде Асошиейтед прес, като цитира местните власти.

Изпълнителят, чието истинско име е Раким Майърс, е задържан по подозрение за извършено нападение с оръжие, обявиха от полицията в Лос Анджелис в разпространено изявление, пише БТА.

33-годишният рапър е издирван заради инцидент с огнестрелно оръжие от 6 ноември 2021 г. след ожесточаване на спор. Той е обвинен, че е стрелял с пистолет срещу свой познат, който е бил леко ранен и по-късно е потърсил медицинска помощ. Майърс заедно с още двама мъже са избягали. Потърсени за коментар, представители на рапъра не отговориха.


Рапърът пусна последния си албум преди четири години. Той привлече международното внимание през 2019 г., след като в продължение на месец беше задържан в Швеция заради улично сбиване. Тогава ASAP Роки беше признат за виновен по обвиненията в нападение и получи “условна присъда”, което означаваше, че няма да лежи още време зад решетките.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.

Свързани новини