Last news in Fakti

21 Април, 2022 12:28 2 259 8

Арестуваха гаджето на Риана - A$AP Rocky на летището в Лос Анджелис заради стрелба

  • рапър-
  • арест-
  • риана-
  • asap rocky-
  • летище

Рапърът бе арестуван в момента, в който кацнал на летището след полет с частен самолет

Арестуваха гаджето на Риана - A$AP Rocky на летището в Лос Анджелис заради стрелба - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският рапър ASAP Роки беше арестуван на международното летище в Лос Анджелис заради стрелба в Холивуд, случила се миналата година, предаде Асошиейтед прес, като цитира местните власти.

Изпълнителят, чието истинско име е Раким Майърс, е задържан по подозрение за извършено нападение с оръжие, обявиха от полицията в Лос Анджелис в разпространено изявление, пише БТА.

33-годишният рапър е издирван заради инцидент с огнестрелно оръжие от 6 ноември 2021 г. след ожесточаване на спор. Той е обвинен, че е стрелял с пистолет срещу свой познат, който е бил леко ранен и по-късно е потърсил медицинска помощ. Майърс заедно с още двама мъже са избягали. Потърсени за коментар, представители на рапъра не отговориха.

Едва три часа след ареста, рапърът бе пуснат под гаранция на стойност половин милион долара - 550 000 долара. Делото по обвинението срещу него е насрочено за 17 август тази година.

Няколко дни по-рано той беше сниман в Барбадос с приятелката си Риана. Пред януари двойката обяви, че очаква първото си дете. Бъдещите родители обаче не казаха кога трябва да се роди бебето, но съдейки по напредналата бременност на звездата, се очаква това да се случи скоро.


Рапърът пусна последния си албум преди четири години. Той привлече международното внимание през 2019 г., след като в продължение на месец беше задържан в Швеция заради улично сбиване. Тогава ASAP Роки беше признат за виновен по обвиненията в нападение и получи “условна присъда”, което означаваше, че няма да лежи още време зад решетките.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УжасТ

    9 3 Отговор
    Много са извратени краварите, тази сVVVинка им е една от любимките!
  • 2 Гангста Пешо

    11 2 Отговор
    Каква е тая дебелана на снимките? А, това женствено момченце ли е Роки? Ужас...
  • 3 Сако Рокера

    24 1 Отговор
    Такива ги има по циганските махали и тук, ромка с корем и ром травеститт

    Коментиран от #6

  • 4 Санчо

    16 1 Отговор
    Това били звездите на САЩ, представям си как изглеждат обикновенните кравари...
  • 5 Gonzo

    9 1 Отговор
    Кой е жената и кой е мъжът при тия не се знае, тая Райна изглежда като озверял хипопотам, а недоразумението до нея с дългата косичка и маникюр бил някакъв Роки, комедия отвсякъде....
  • 6 сила

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Сако Рокера":

    тия са от Христо Ботев......бръмчат по кофите в Левски Г /кой болен мозък кръсти точно тези квартали така/
  • 7 БРАВО

    8 1 Отговор
    Не знам какво и харесват на барбадоската грознавица , супер несиметрична дебела и разплута ,и в лицето прилича на....Ами сорка ако тази е пример за красота ,беш да ме няма.
  • 8 Вергина

    4 0 Отговор
    За съжаление, това потвърждава впечатлението ми, че след много силен старт в музиката, Риана я домързя и предпочете да се отдаде на простотия. Мъжът й явно е подобен.