Отидете към основна версия

8 587 29

Колко пари пръска мъжът на Мария

  • мария-
  • поп фолк-
  • мирослав-
  • нов съпруг-
  • изненади-
  • лукс

Поп фолк изпълнителката уцели в десетката с третия си съпруг, който я гледа като принцеса

Попфолк певицата Мария със сигурност знае къде да се цели, когато търси партньор в живота си. Явно изборът на нов мъж е добре обмислен от пенсионираната чалга звезда, която се отдаде на романтичен воаяж в Емирствата в компанията на третия си съпруг - бизнесменът Мирослав Соколов.

Настаняването в ултралуксозния хотел, намиращ се в близост до известния плаж „Джумейра“, им е струвало близо 10 000 лв., показва справка на „Галерия“. В Дубай двойката бе в продължение на седмица, за което свидетелстват и снимките в профилите в социалните мрежи на певицата, на които гласовитото миньонче позира по бански на фона на небостъргач.

От фотосите и видеата разбираме, че бившата пайнерка се възползва ежедневно от фитнес залата. От няколко месеца насам тя е на специален хранителен и тренировъчен режим, с който цели да извaе тяло за топлите дни. Резултати не липсват, а ласкавите коментари под разсъблечените ѝ кадри потвърждават това.

Малко по-рано съпрузите си подариха меден месец в Швейцария, разбира се, залагайки отново на петзвезден хотел. Дни след това влюбената двойка отседна в Хърватска.

Според запознати 40-годишната фолк звезда разполага напълно със семейния бюджет. Радва се на охолен живот, както бе и в миналото, а според някои усилията на Мирослав дори надминават предишния лукс, на който певицата е била свикнала, отбелязва още изданието.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 23 гласа.

Свързани новини