Отидете към основна версия

5 546 26

Цветът на очите определя характера на човек

  • очи-
  • цвят на очите-
  • характер-
  • темперамент

Ето какъв е вашият темперамент

Снимка: Shutterstock

Сини очи

Хората, които притежават такива очи са благонадеждни, толерантни, стабилни, до известна степен затворени, но с нежна, чувствителна душа. Надарени са с интуиция и страст, мразят бездействието. В любовната игра са изградили оригинална стратегия на ухажване, обуславяща големия брой успешни флиртове, пише trafficnews.bg.

Зелени очи

Хората със зелени очи имат мистериозен вид и действат спонтанно и с въображение. Кипят от енергия и са много креативни – генерират многостранни идеи, които амбициозно претворяват в дела. Очароващо амбициозни са - когато се налага, стават безкомпромисни. Представителите на силния пол обичат да живеят пълноценно, за да изпитат колкото се може повече силни усещания; с тях не е скучно, но са ненадеждни за поддържане на сериозна „връзка“.

Кафяви очи

Те са най-често срещани и са белег за сила и креативност. Хората с такива очи са обърнати към разума, мъдростта и практичността, зад които прозират нежно сърце и жив дух.

Имат голямо самочувствие и решителност да се справят и с най-големите предизвикателства и така достигнат до финансово благополучие. Умеят да пазят тайни и обичат да се наслаждават пълноценно на живота. При хората с шоколадовокафяви очи движеща сила е страстта. Те са работохолици, стремящи се да осигурят на всяка цена комфорт на семейството си.

Пъстри очи

Зеленият компонент в такива очи се свързва с игривата страна на човека, докато кафявият компонент означава отворен и достъпен характер. В любовта са авантюристи, търсещи нови предизвикателства. Контролират емоциите си и не позволяват на гнева да ги овладява. Обожават да са с най-близките си и са верни приятели.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.

Свързани новини