Last news in Fakti

23 Април, 2022 13:30 5 508 26

Цветът на очите определя характера на човек

  • очи-
  • цвят на очите-
  • характер-
  • темперамент

Ето какъв е вашият темперамент

Цветът на очите определя характера на човек - 1
Снимка: Shutterstock

Сини очи

Хората, които притежават такива очи са благонадеждни, толерантни, стабилни, до известна степен затворени, но с нежна, чувствителна душа. Надарени са с интуиция и страст, мразят бездействието. В любовната игра са изградили оригинална стратегия на ухажване, обуславяща големия брой успешни флиртове, пише trafficnews.bg.

Зелени очи

Хората със зелени очи имат мистериозен вид и действат спонтанно и с въображение. Кипят от енергия и са много креативни – генерират многостранни идеи, които амбициозно претворяват в дела. Очароващо амбициозни са - когато се налага, стават безкомпромисни. Представителите на силния пол обичат да живеят пълноценно, за да изпитат колкото се може повече силни усещания; с тях не е скучно, но са ненадеждни за поддържане на сериозна „връзка“.

Кафяви очи

Те са най-често срещани и са белег за сила и креативност. Хората с такива очи са обърнати към разума, мъдростта и практичността, зад които прозират нежно сърце и жив дух.

Имат голямо самочувствие и решителност да се справят и с най-големите предизвикателства и така достигнат до финансово благополучие. Умеят да пазят тайни и обичат да се наслаждават пълноценно на живота. При хората с шоколадовокафяви очи движеща сила е страстта. Те са работохолици, стремящи се да осигурят на всяка цена комфорт на семейството си.

Пъстри очи

Зеленият компонент в такива очи се свързва с игривата страна на човека, докато кафявият компонент означава отворен и достъпен характер. В любовта са авантюристи, търсещи нови предизвикателства. Контролират емоциите си и не позволяват на гнева да ги овладява. Обожават да са с най-близките си и са верни приятели.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потърпевшият

    5 1 Отговор
    Не е важно как ви гледа окото и какъв е цветът му. Важното е, че е там. Подскажете де. Да не ме е срам от горския.
  • 2 Аз съм

    12 15 Отговор
    Хората със сини очи са най-чести пациенти на психиатриите. Факт.

    Коментиран от #12

  • 3 eti

    5 21 Отговор
    тия със сини, зелени, сиви очи са ... думи нямам да ги опиша, но ще се опитам ... пазете се от такива! това са измамни очи! никога не им се доверявайте ... лукави са, неблагонадеждни ...
    пресметливи, лъжци, лицемери, двулични ... винаги ще ви извозят - предадат!
    адски пресметливи са ... скрити, прикрити са много! скрити лимонки :) има да си патите от такива! предупредих ви поне :) ай 4ау :)

    Коментиран от #9, #13, #14

  • 4 Умен по цялата глава

    6 9 Отговор
    Нищо общо с Реалността .Пигмента за цвят на очи се определя от вида Биополева енергия в човека.Тя определя и поведението му.Светлите очи се активират при отрицателна енергия ИН,а тъмните очи от положителна енергия Ян...Светлооките са Рационални,Интуитивни и Алогични...А тъмнооките са Емоционални и Логични....Тъмнооките са енергийни Донори...Светлооките са енергийни " вампири"....Тъмнооките са Топли и Даващи,а Светлооките са Студени и Вземащи...и така нататък...

    Коментиран от #6, #10

  • 5 4634

    3 2 Отговор
    Това за цвета на очите и характера мога да ви го кажа интуитивно, както не съм никакъв специалист по темата. Но си е интуиция.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Същото може

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "eti":

    да каже и човек с описаните от теб очи, да ги наречем "светли", по повод тези с кафеви очи... "No one knows what its Like...Behind blue eyes". Хайде, да не генерализираме! :)

    Коментиран от #25

  • 10 ...

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "Умен по цялата глава":

    "Светлооките са Рационални,Интуитивни и Алогични...А тъмнооките са Емоционални и Логични....Тъмнооките са енергийни Донори...Светлооките са енергийни " вампири"....Тъмнооките са Топли и Даващи,а Светлооките са Студени и Вземащи...и така нататък...". Ъхъм... Нещо гени, рецесивност и доминантност ....?! Викаш, всичко е енергия, емоция? Интересно, защо ли когато изпитвам щастие, хармония и уравновесеност, очите ми стават с цвета на морето? Синьо-зелени, не кафеви...По-нататък не коментирам.

    Коментиран от #19

  • 11 ОЧОТО

    6 2 Отговор
    ИИИБААААА ПА МОЙТО ЕДНОТО Е СИВО А ДРУГОТО КАФЕНО.
    ТАКИВА УБАВИ...СВИНСКИ ОЧИ!
  • 12 гениален си мойто дете

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Аз съм":

    това дали може да се обясни с факта че в африка нямат психиатрична помощ а в скандинавието страдат масово от всякакви лудости и депресии поради природни особености по тия ширини
  • 13 това

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "eti":

    всичко дето описа го има еин авер с кавяви очи, не мисля, че цвета на очите определя какъв е човек.
  • 14 Не, че нещо...

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "eti":

    Ама да питам де... - Какъв е преобладаващият цвят очи на ромите?

    Коментиран от #15

  • 15 Божидара

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Не, че нещо...":

    Крадлив и лъжлив в съотношение 1:1
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Пълни глупости

    7 0 Отговор
    Азиатци, араби, жителите на Южна Америка...все са с кафяви очи. И какво? Нямат хора с различни характери ли? Хайде, очакваме статии как " Зодията/Асцендентът/Кръвната група/Полът...и т.н., т н.", Определят характера. Животът формира характера на човека. Това, през какво си минал, какви хора си срещнал, с добро или с лошо си се сблъскал. И възпитанието. Резултатите се индивидуални.
  • 18 Брендилия

    2 2 Отговор
    на тате зеленоокото говедо. Енергиите ИН и ЯН не ги връзвайте с цвета на очите, а с гените на човека

    Коментиран от #20

  • 19 Умен по цялата глава

    4 4 Отговор

    До коментар #10 от "...":

    Единствения носител на Информация е Енергията.Енергийните вампири(светлооките) са интуитивни защото, с енергията,която приемат от донорите,получават с нея Информация за емоциите им.Алогични са защото,независимо от усмивките,които виждат те знаят,че отсреща има омраза,завист,закана и т.н Рационални са,защото не изпитват Емоциите на Донора и " играят" на емоции,за да получат нещо,което искат Студени Пресметливи,Алчни Ненаситни Лукави Подмолни Провокативни - това са Светлооките и Енергията Ин в тях.И така нататък....Да си видял светлоок Негър??Ин е - водата,земята,снега ..Янг е Слънцето и Прана...

    Коментиран от #21

  • 20 Ветеран от Протеста

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Брендилия":

    93 %от гените в човека са Латентни - спящи.7% от активираните те оформя в това ,което си.Гена за цвят на очи се определя от външни фактори и забележи - една година след раждането...Наличието на Янг или Ин около теб активира съответния ген.На север са Светлооки...На Екватора са тъмнооки....Умерения климат са смесени и пъстри очи....
  • 21 Така, така...

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Умен по цялата глава":

    Да припомня - ИН е светъл, топъл, позитивен, ЯН - тъмен, студен, негативен.

    Коментиран от #22

  • 22 Така,така...

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Така, така...":

    Така де, ЯН е светъл, топъл, позитивен, а ИН - тъмен, студен, отрицателен...
  • 23 Зеленооките

    3 0 Отговор
    Жени , най много се раздават в леглото !
  • 24 Те така

    3 0 Отговор
    Много тъпа статия! А хората със сиви очи какво да кажат? Защо няма нищо за хората със сиви очи? Българите сме най-зле, защото сме най-глупави.
  • 25 Меломан

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Същото може":

    Не всичко което се пее в рок песните е истина. The Who - Behind blue eyes.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.