Отидете към основна версия

11 751 15

Двойка от "Един за друг" - любители на домашното порно

  • двойка-
  • един за друг-
  • порно-
  • веселина и гани

Веселина и Гани обичали да експериментират в секса и снимали почти всички нови пози

Една от най-интересните двойки от "Един за друг" ще се окажат доста палави в реалния живот. Става въпрос за Веселина и Гани, които крият много интимна тайна.

Репортер на БЛИЦ научил, че забавните участници обичат камерите и извън формата, но вкъщи я включват единствено за заснемане на порно сцени. Домът им е пълен с видео клипове, на които Гани и Веси се вживяват като порно актьори.

Те обичали да експериментират в секса и снимали почти всички нови пози. Пазят ги далече от любопитните погледи на техните деца, но със сигурност такива доказателства е опасно да се съхраняват.

В шоуто "Един за друг" те неведнъж са се хвалили, че са царе в леглото и че именно плътските удоволствия ги сплотяват и благодарение на тях решават всеки възникнал проблем в отношенията им.

Те прекрачиха "Вилата на любовта" първи. Веси е на 36 години, а Гани - на 43. Заедно са от 13 години и имат две момичета. Тя е борсов анализатор, а той притежава бизнес за дистрибуция за яйца. За съжаление, отпаднаха на крачка от финала.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.

Свързани новини