Last news in Fakti

16 Май, 2022 09:06 11 733 15

Двойка от "Един за друг" - любители на домашното порно

  • двойка-
  • един за друг-
  • порно-
  • веселина и гани

Веселина и Гани обичали да експериментират в секса и снимали почти всички нови пози

Една от най-интересните двойки от "Един за друг" ще се окажат доста палави в реалния живот. Става въпрос за Веселина и Гани, които крият много интимна тайна.

Репортер на БЛИЦ научил, че забавните участници обичат камерите и извън формата, но вкъщи я включват единствено за заснемане на порно сцени. Домът им е пълен с видео клипове, на които Гани и Веси се вживяват като порно актьори.

Те обичали да експериментират в секса и снимали почти всички нови пози. Пазят ги далече от любопитните погледи на техните деца, но със сигурност такива доказателства е опасно да се съхраняват.

В шоуто "Един за друг" те неведнъж са се хвалили, че са царе в леглото и че именно плътските удоволствия ги сплотяват и благодарение на тях решават всеки възникнал проблем в отношенията им.

Те прекрачиха "Вилата на любовта" първи. Веси е на 36 години, а Гани - на 43. Заедно са от 13 години и имат две момичета. Тя е борсов анализатор, а той притежава бизнес за дистрибуция за яйца. За съжаление, отпаднаха на крачка от финала.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    18 0 Отговор
    Всички така наречени риалити формати с двойки, след като приключат снимките за местното риалити, преминават към розовите филми за китайския пазар.
  • 2 Дотам я докараха

    11 0 Отговор
    Рейтинг рейтинг...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    СБЪРКАНЯЦИ!
  • 5 МИНУВАЧ

    4 8 Отговор
    Хайде сега четящи и коментиращи, сложете тъка където искате и си признайте,... КОЛКО пъти съвместно сме гледали и експериментирали сцените от ХХХЛ,,,много пъти нали...А сега при новите технологии, отново КОЛКО пъти уж случайно сте забравили вкл мобилния си и после с интерес сте се гледали... Но, това не е порно нали..
    Порно става ако го пуснеш в мрежата за пари,... така че да не се правим на оципани
  • 6 Ana

    12 3 Отговор
    Специално тези селянчета бяха тикани от продукцията почти до края , но мъжа- ганьо се сдърпа с продуцентите и спряха да им подсказват удобно.Винаги си личеше кога им е подсказвано какво да правят, в последната игра ги оставиха сами и ганьо се издаде колко е обиден. В този сезон доста двойки се чувстват използвани и изненадани, което е странно, при положение, че са се съгласили да участват в сладникав семеен биг брадър тип " бързи/ смели/сръчни
  • 7 ИЗПОВЕД

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "кУмУнист":

    Много точно,...а аз се чудя като гледам под някоя статия 15-20 изтрити коментара,.. е, всички ли не пишаъ както трябва
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хихо

    8 3 Отговор
    Какъв секс може да прави Ганьо ? Той е толкова нелеп, нито една игра не спечели. Все беше с някакви лепенки, все контузен, все това не можел, онова не можел...Иначе на думи все голям го вадеше, но това е типично за комплексарите. Жена му е готина и човечна, но тоя смешник е един въздух под налягане, дървен философ, интригант, манипулатор и селски хитрец. Какъвто му е спортния дух и ужасния диалект, точно такъв ще му е и секса...хахаха
    Сам си създава митове и легенди тоя комплексар. Изобщо не му вярвам за нищо. Камо ли това нелепо нещо да е сексуален. Абсолютно недоразумение е ! Много се смях, как женицата му го ласкаеше и му преписваше вълшебни качества. Като например колко добър бил, забавен бил, с чувство за хумор и най вече как бил имал....дар слово !!! Хахах Някакъв досаден и сакат чичка, типичен комплексар, който надува главите с бръщолевене на тъпотии, на неразбираем език...Освен това беше и злобар, за разлика от жена си.

    Коментиран от #15

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хахаха

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "Мда":

    Той тоя дървен философ и с камера няма да може да снима. Голяма карикатура е Ганьо. Жена му го носи на гърба си, той е един лаладжия, на който и нищо не му се разбираше.
  • 13 Камера работи !

    5 1 Отговор
    Ама Ганьо само снима, нали ?!
    Той не участва. Само е оператор.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Добруджанец

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "Хихо":

    В същност си в голяма грешка.