Отидете към основна версия

2 328 7

Грешка на несъобразителен стюард за малко да убие пътничка (ВИДЕО)

  • стюард-
  • стюардеси-
  • кабинен екипаж-
  • самолетен екипаж-
  • самолет-
  • задушаване-
  • алергична реакция

Интернет потребителите разкритикуваха сериозно самолетния екипаж за невежеството и непукизма, който е проявил към влошаващото се здравословно състояние на пътничката

Илюстративна снимка: Shutterstock

Пътничка на ирландската авиокомпания Aer Lingus едва не загина от алергична реакция по време на полет поради грешка на стюард. Това разказа сестрата на пострадалата пътничка в профила си в TikTok, пише pochivka.blitz.bg.

Блогърката разказва, че инцидентът е станал на борда на самолет, летящ от САЩ за Франция. По време на полета стюардът предложила на момичетата топла храна, за която той твърдял, че не съдържала ядки и няма как да предизвика алергия, която едно от момичетата имало.

Въпреки това, няколко секунди след кат започнали да се хранят, една от сестрите на име Ребека започнала да се подува.

Стюардът обаче не реагирал по никакъв начин на влошаването на състоянието на пътничката и просто се оправдал, че не може да гарантира пълното отсъствие на ядки в храната.

По-късно блогърката помолила стюарда за второ хлебче, тъй като яденето на храни с високо съдържание на въглехидрати може да намали ефекта от алергична реакция, но той ѝ отказал, тъй като не можел да прекъсне раздаването на храната в самолета, макар че момичето започнало да се задушава.

„Хората ще се разстроят, ако получите две хлебчета, а те не са получили нито едно.“, казал той.

На борда на самолета все пак имало антихистамин, пострадалото момиче взело нужната доза и след няколко часа подуването започнало да спада.

„Най-лошото е, че бяхме на височина от 40 000 фута. Изглеждаше, че никой няма да ни помогне и ще трябва да гледам как сестра ми умира “, сподели тя.

Онлайн потребителите подкрепиха момичето и осъдиха самолетния екипаж за невежество относно състава на бордовото хранене.

„Фактът, че стюардът не може да разбере, че това е сериозна ситуация, е просто безумие“, „Уволнение за некомпетентност“, „Никой не помогна? Сериозно? Ужасна ситуация!", "Е, това е съдебен процес", "Жалко, че това се случи с вас", "Отвратително поведение на служителите на авиокомпанията", пишат те в коментарите възмутени предвид това колко дълго продължава обучението на стюардесите и как те трябва да са способни да реагират в подобни ситуации.

@aly_sf Reply to @mr_culkeen please imagine how frightening it is to be 40,000 feet in the air without any help. I thought she was going to die because @aerlingus was not willing to help. #airlinestory #aerlingus #allergicreaction ♬ original sound - Alessandra West ✨

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.

Свързани новини