Отидете към основна версия

5 434 4

18-годишната дъщеря на Чарли Шийн с профил в OnlyFans

  • чарли шийн-
  • дъщеря-
  • only fans-
  • голи снимки

Актьорът коментира присъединяването на дъщеря му към платформата

Снимка: БГНЕС

Чарли Шийн е бил в центъра на доста заглавия. Дългогодишният актьор е оставил зад гърба си история на употреба на наркотици, женкарство и много други подвизи, които са го поставяли в множество дискусии сред фенове и критици. През 2015 г. той също така обяви пред света, че се е заразил с вируса на ХИВ.

Сега изглежда, че 18-годишната му дъщеря също не възнамерява да му отстъпва по подвизи. Тя се е присъединила към OnlyFans. За тези, които не са запознати с платформата, тя по същество е място, където повечето хора публикуват свои голи или предимно голи снимки срещу преференциална цена. Сами Шийн публикува съобщението на страницата си в Instagram, съобщи БГНЕС.

Въпреки че изглежда, че Сами и Денис не са в най-добри отношения, страницата на Сами в Instagram показва много по-различна страна на комбинацията майка и дъщеря. В началото на май Сами прекара Деня на майката с Дениз и двете изразиха в публикация любовта си една към друга. Въпреки че Сами е само на 18 години, изглежда, че Дениз и Чарли Шийн използват метода "доверявай се на децата си".

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.

Свързани новини